Brasil

Kooperativa do Brasil

Mărul

Mărul

10/08/2015 Comments (1) Blog

Moment oportun

Cu Echipa, pregătiți de aventură

Cu Echipa, pregătiți de aventură

Au considerat prietenii de la Kooperativa 2.0., în colaborare cu cei de la Moment, ca e un moment oportun să mă inițieze în tainele noii provocări numite escape room. Văzusem tineretul că se ocupă cu așa ceva, citisem un pic despre ce presupune, dar știți modelul “n-am timp, n-am cu cine, sunt prea bătrân pentru asta”. Dar cred că partea frumoasă la astfel de experiențe e să mergi cu o gașcă simpatică și să nu te duci hotărât pe bătut recorduri de timp, ci doar să te distrezi. Iar când crezi că ești prea bătrân, să lași ideile preconcepute acasă și să nu spui nu unei experiențe fără să o încerci măcar o dată, ca să faci afirmația în cunoștință de cauză sau să te răzgândești și să mai încerci o dată pentru că ți-a plăcut.

Achiziționând produse Moment (Super Glue, Mortar Universal, Adeziv pentru Gresie și Faianță sau Glet) de minimum 50 de lei și înscriind bonul pe site, puteți câștiga unul dintre cele 6.300 pranzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

Cu echipa, gata de începerea misiunii pe The Flying Dutchman

Trupa de șoc, gata de începerea misiunii pe The Flying Dutchman

Odată ajunsă toată lumea la locul faptei și sub stindardul lui Evadează din cotidian cu Moment, ne-am împărțit în 4 echipe, iar cea formată din subsemnatul, plus Cristi, Loredana și Alex am ales camera Pirații din Caraibe. Pentru că nu e frumos să stric distracția celor care vor dori să încerce această cameră, nu voi da indicii, dar ce pot spune este că, din impresiile schimbate cu celelalte echipe, este cea mai dinamică. Și oricât ai încerca să o iei ca pe o glumă, goana după indicii îți va furniza suficientă adrenalină încât să nu vrei să renunți. Că nu sunt îndemânatic știam demult, dar au fost momente în care nici unul din noi nu se putea opri din râs văzând că nu reușim să îndeplinim câte o sarcină și astfel rămâneam blocați. Plus că principiul “Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă!” putea fi convertit în cazul nostru în “Coridoarele secrete se deschid doar dacă nu stai pe trapa lor!”. Noroc că nu a trebuit să lipim ceva, că la talentul și îndemânarea de care am dat dovadă nu le mai dezlipeam decât cu sudura.

Într-un final și cu un pic de ajutor din partea gazdelor (vorba cântecului, With a little help from my friends), am reușit să ieșim din cameră, evident în hohotele tuturor, inclusiv ale noastre. Am trecut și pe la panoul de onoare, am văzut recordul pentru cameră, i-am felicitat de la distanță și am promis că data viitoare va fi mult mai bine (că mai rău ar fi destul de greu să fie).

P.S. Dacă sunteți bloggeri, mai aveți o săptămână în care puteți participa la campania de aici, în care sunt puse la bătaie 3 premii a 100 de euro + un pachet de produse Moment.

Momente_finale_2

Premiul pentru oameni puternici

Momente finale 3

Furiosi, dar lenti

Momente_finale_1

Protectia muncii – eram atent la Claudiu, sa nu copieze

One Response to Moment oportun

  1. […] – cumva – filmul ”Pirații din Caraibe”. Echipa noastră era formată din Loredana, Make, Malaezu și eu. Evident că noi, ceilalți, am zis că, dacă îl avem pe Malaezu cu noi, treaba e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *