Brad Mehldau rubrică

Rubrică nouă: transpoziții muzicale

zi lungă

Zi lungă și grea

30/10/2015 Comments (0) Blog

Momente magice

Am avut parte, mai ales în ultimii ani, de o sumedenie de momente absolut unice, întâlniri cu oameni pe care îi divinizam și cu care am avut plăcerea să schimb idei și păreri, să cânt alături de oamenii datorită cărora am pus mâna pe chitară, vizitarea unor locuri de vis, despre care citisem, dar unde nu speram să ajung prea curând, participarea la competiții uriașe precum Jocurile Olimpice sau Cupa Mondială la Rugby. Oameni care ne-au emoționat în numeroase momente, care ne-au scos în stradă, care au scris istorie: Nicu Alifantis, Tony Adams, Billy Costacurta, Andreea Răducan, Ducu Bertzi, Vasile Stângă, Mircea Vintilă.

Tony Adams Robert PiresSper că îmi veți da dreptate când spun că e greu să alegi între a fi alături de 1 milion de oameni din peste 200 de națiuni, la Jocurile Olimpice sau să fii unul din cei 89.267 de spectatori de la recordul de audiență al Cupei Mondiale la rugby. Între bucuria unui Popa Nan alături de Mircea Vintilă, zâmbetul larg al unei cafele cu povești cu Nicu Alifantis sau a-l avea ca invitat la spectacolul de lansare a albumului de la Slobozia pe Ducu Bertzi. De provocarea unui interviu cu Andreea Răducan sau șansa inegalabilă a unui meci pe San Siro, alături de jucători de legendă ca Pires, Zambrotta, Costacurta, Tony Adams, Franco Baresi sau Daniele Massaro. Poza de la sfârșit alături de Vlad sau tricoul celor de la Salvați copiii pe sub tricoul de joc. De bucuria unui mesaj de La mulți ani! din partea lui Andi.

Pe oricare din aceste momente le-aș vrea repetate. Dacă ar fi să determin serotonina produsă de aceste momente, cu siguranță ar fi nevoie de o serie de diluții pentru a putea intra în scala aparatului. O colecție de astfel de momente unice din viața fiecăruia dintre noi ar fi fără îndoială un best-seller, un ghid de bună practică. Cam asta vor să facă cei de la Danone, prin campania Danone Cremosso – Gustul cremos al plăcerii. Cei care își înscriu momentele în formularul de mai jos se înscriu automat la o tragere la sorți în urma căreia pot câștiga unul dintre cele 7 vouchere valorice de câte 300 de lei puse la bătaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *