Ma holbez si eu (9)

Saptamana de culturalizare – lansari peste lansari, premiere la...

02/10/2010 Comments (1) Blog

Mondeni, da’ multi (ep. 10)

Deoarece dl. Andrei Partos inca mai foloseste expresia de “Ma holbez si eu”, m-am hotarat sa schimb numele rubricii in “Mondeni da’ multi”. E de bun simt zic eu.

Dar, sa trecem la continut. Tema de azi pare sa fie sexul oral. Deh, daca e prezent si pe stadion, si in presa, ne lovim de el des.

  • Sanziana Buruiana vrea sa ia lectii de sex oral, intrucat sta cam prost la acest capitol. Cum teoria ca teoria, dar practica e cea importanta, propun sa facem o lista care sa circule prin online pentru cei care vor sa devina consultanti in aceasta problema. Oricum, sa nu-si faca probleme, nu e grav, se vindeca rapid, prin exercitiu. Repetitio est mater studiorum!
  • Din Click: Doua tiganci, mama si fiica, au bebelusi in acelasi timp. Bunica a nascut la cinci luni dupa ce fiica ei a devenit mama. Stiti bancurile in care fiica ii e matusa si nevasta e verisoara cu baiatul? Au la baza intamplari reale.
  • Oana Lis: Cred ca si sexul oral ingrasa. Ori il practica mult prea des si acumuleaza proteinele, ori deloc si vorbeste din auzite.
  • Miss Romania 2008 si-a botezat sanii Romeo si Fantastik. Dupa acest model, vor urma perechile de sani Banel si Nicolita, Adrian si Minune sau Florin si Maimuta. Din fericire, datorita Revolutiei din 1989 si orientari filo-Europene a guvernelor de dupa 1990, modelele noastre nu au auzit de Vladimir Ilici Lenin sau Dimitri Ivanovici Mendeleev

One Response to Mondeni, da’ multi (ep. 10)

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Nicu, Marius Matache. Marius Matache said: #peblog Mondeni, da' multi (ep. 10) – Cronica mondena http://bit.ly/by7LD5 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *