Poza cu Prieten. Echivalentul sec. XXI al Cap de...

De la proiectare la implementare e doar un pas....

22/11/2010 Comments (0) Blog

Mondeni, da’ multi (ep. 11)

Dragii mosului, sa mai spuneti de romani
  • Libertatea: Oficialii regiunii Abruzzo combat prostitutia prin despadurire. Vegetatia trebuie sa fie taiata “in jurul si de-a lungul malurilor raului Tronto”, unde prostituatele isi desfasoara activitatea. Adio, rain forest, adio padure din taigaua siberiana, tre’ sa eradicam fetili care munceshte si ele la umbra copacilor, deci, jos nu textila, ci jos forestiera!
  • Mediafax: Clubul Bamboo din Mamaia va fi demolat intrucat nu detine autorizatie de constructie. Evident, clubul (sau de fapt, cortul) nu avea autorizatie nici in vara, dar atunci nu putea fi demolat pentru ca in el se afla non-stop primarul Constantei, Radu Mazare.
  • Libertatea: Gropi astupate pe Transfagarasan pentru filmarile cu Nicolas Cage. Conform principiului romanesc sanatos ca “filmul “Arsita” se filmeaza cel mai bine in toiul iernii”, iata ca autoritati din Romania nu se dezmint si dau repede o carpa peste praful de pe toba, “sa nu ne facem de ras la oamenii aia!. Il rugam pe Dl. Cage, dar si pe Steven Seagal, Jean Claude van Damme si altii care mai filmeaza in Romania, sa treaca un pic si prin orasele Galati, Suceava, Rosiorii de Vede, ca tare se simte nevoia unui covor asfaltic.
  • Cea de a 4-a stire e “pe bune”. Revista OK pune virgula sub T si publica un articol elocvent despre o “pubela informationala” din showbizul romanesc. Cititi aici despre Laurette facand sex. Prin ziare, ca se vinde bine.
  • Gazeta Sporturilor. Cum stiu romanii sa piarda: desi Universitatea Craiova e la cea de a 3-a infrangere consecutiva acasa, suporterii propun un scenariu demn de marii regizori: de fapt, Craiova il vrea pe Moraes de la Bistrita, astfel ca le-au dat meciul din Banie, in contul unei parti din suma de transfer. Daca ei ii suspecteaza pe jcuatori de lucruri necurate, eu ii suspectez doar de lipsa de valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *