Blogosfera, el e Jimmy!

Redescoperiti Romania cu fiecare drum prin tara (I)

30/11/2011 Comments (2) Blog

Monstrii pot fi invinsi printr-un “Zambet pentru viitor”

Daca e ceva care ma misca pe lumea asta, aceia sunt copiii bolnavi, iar daca vorbim de maladii serioase, ma intristez serios. Si, din pacate, aud tot mai des (n-o sa va insir linkuri cu campaniile umanitare de care am scris pe blog) de oameni care cer ajutor pentru copiii lor, pentru ca sistemul romanesc de sanatate mai palpaie doar datorita oamenilor de valoare din sistem care nu vor sa renunte.

E greu, e socant, e zdrobitor sa fii parinte si sa afli ca ai un copil bolnav de cancer. Nu stii ce sa faci, ai incerca orice, de la toti doctorii din lume, la tratamente naturiste si vrajitoare. Stiu ca nu suna rational, dar in momentele acelea e greu sa fii rational. Dar in ciuda imaginii de boala incurabila (poate era acum multi ani), cancerul infantil se poate trata cu succes. Pentru asta insa e de mare ajutor ca el sa fie diagnosticat in forme incipiente (stadiile sunt de la 0 la IV), sansele crescand exponential pentru stadiile primare (aveti aici un ghid pentru parinti). Nu va luati dupa ce auziti in jur (tipic pentru romani, toti ne pricepem la toate), e foarte important sa consultati medici specialisti, pentru ca nu vorbim de o raceala sau o migrena. Dar cel mai important e sa nu renuntati vreun moment la lupta, pentru ca e o lupta grea si de lunga durata.

Puteti da o mana de ajutor prin multe cai: daca aveti blog, puteti prelua unul din bannerele campaniei sau distribui informatia prin conturile voastre de twitter sau facebook – apropos de facebook, aici aveti pagina oficiala Zambet pentru viitor.

Da, aceasta este o campanie DreamTeamRO. Dar daca cineva crede ca am scris asta pentru bani, sigur a ajuns din greseala pe pagina mea.

2 Responses to Monstrii pot fi invinsi printr-un “Zambet pentru viitor”

  1. o sa dau mai departe aceste informatii, macar atat putem face !!

  2. […] o campanie precum cea construit? de Danone trebuie dat? mai departe. Eu am aflat de la ea de la Make, ?i mesajul ei e pe atât de simplu, pe atât de important de distribuit mai departe: cancerul la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *