iunie Botosani

Iunie cu muzici

matematica

Matematica unui album

12/07/2016 Comments (0) Noutati

Muzica lunii iulie

Credeți voi că în iulie stăm degeaba? Claro que no! Uite, nu mai demult de vineri am fost la Radio Seven, petrecând jumătate de oră cred cu Laura Ivăncioiu și Mihai Găinușă. Ne-am distrat copios, nu cred că sunt mulți care se pot lăuda că vorbesc mai mult ca Mishu, am glumit mult, s-a râs în direct pe Ce de vaci în București, am promis că vom reveni, mai ales că Radio Seven e la 2 pași de Universitate. A fost și cu peripeții, nu e ușor să cânți cu vocea la ora 08:30, apoi trei alarme nu au fost suficiente pentru Cristi, care însă a ajuns pentru ultima piesă, Dragostea e un tren, Alex Panfilov m-a secondat foarte bine și la Alchimistul și În visul meu. Îmi sunt tare dragi puștii ăștia doi, sper să am ocazia să lucrez cu ei cât mai mult.

iulie PloieștiVineri, 15 iulie, ne vedem la Ploiești, la Jazz Cafe, pentru lansarea albumului Alchimie  în orașul castanilor. Alături de mine va fi Alex Nichita, originar din Ploiești, cu care am colaborat la primul album foarte mult, avem multe concerte împreună și m-am gândit să îl duc în vizită acasă. Concertul începe la ora 21:00 (alte detalii aveți pe afișul din dreapta).

Două zile mai târziu, pe 17 iulie, ne revedem cu publicul bucureștean, la Terasa Florilor, pentru primul concert live de la spectacolul de lansare a albumului de la Palatul Copiilor din mai. Cristi Mihai deja a confirmat prezența, sper să ajungă și Alex Panfilov (el vrea să vină, să vedem cum se aliniază planetele și ajunge). E, dacă vreți, lansarea de club (sau de terasă!?), prețul biletelor este 15 lei. Concertul începe la ora 19:00 (plus/minus 30 min., în funcție de cât de repede ne strângem), pentru că trebuie să terminăm la o oră rezonabilă, să nu deranjăm vecinii.

Pentru luna august am niște semnale îmbucurătoare, suntem în discuții pentru două locuri din țară unde nu am cântat niciodată, ceea ce mă bucură foarte tare. Chiar dacă nu se materializează amândouă, mă bucur că a început să sune telefonul, înseamnă că ce fac nu e în van, înseamnă că nu mă agit degeaba. Și, cel mai important, înseamnă că oamenii apreciază ce se întâmplă pe scenă. Pentru că noi, cei de pe scenă, nu existăm fără voi cei din fața scenei. Iar voi, alchimiștii, sunteți mortali când veniți la concerte! Hai vă pupă io, că devin sentimental!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *