Exclusivitate! Interviu cu directorul festivalului Porc Bun 2013

Am fost analist la TV

11/01/2013 Comments (3) Blog

Muzica si suflet

Nu stiu daca sa incep cu o gluma stupida sau nu. Oricum, o fac cei 4 jurati. Pe scena par doi copii – ea 16, el 17. El e constient de problema dimensiunilor sale, dar stie ca o are pe ea alaturi, ceea ce ii da o stabilitate emotionala. Ea recunoaste ca este protectoare, iar el recunoaste ca nu ar fi avut curaj sa vina la concurs fara ea. Au emotii, el intra gresit, dar se redreseaza rapid si pornesc amandoi pe timpul corect. Uitati-va la mainile lui, are atatea emotii incat ii tremura de aproape scapa microfonul, chiar la sfarsitul reprezentatiei il tine cu doua maini pentru a opri tremuratul.

Unul din jurati spune clar ca el e mult mai bun – cati muzicieni geniali nu s-au ratat pentru ca nu au avut langa ei omul care sa ii tina pe linia de plutire. Si ca sa fac o comparatie cu mine – au venit la concurs datorita profesoarei de muzica din liceu, care a considerat ca pot face o treaba buna. Pe mine m-au dat afara de la cor (aia e!).

Ca ei au fost si altii – Paul Potts, Susan Boyle, Narcis Iustin Ianau. Dincolo de valoare muzicala, surprize, revelatii, lectii, palme date prejudecatilor. Muzica o face in cele mai multe cazuri.

3 Responses to Muzica si suflet

 1. BogDan says:

  Am ramas blocat. Pur si simplu blocat. Ce pacat ca judecam atat de repede si atat de superficial…

 2. Make says:

  @BogDan mie-mi spui? judecam democratic, daca majoritatea celor care vin la un astfel de concurs sunt niste nebuni fara simtul ridicolului, inseamna ca toti sunt. Et voila 🙂

 3. BogDan says:

  M-a rupt omul ala. Ce voce poa’ sa aiba…
  Si cate neincredere in el. Ma uitam la mainile alea, parca ar fi vrut sa se ascunda in ele… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *