Inima mea nu e-ntreaga daca nu sunteti voi

Poza cu Prieten. Echivalentul sec. XXI al Cap de...

10/11/2010 Comments (1) Blog

Muzicanti sunt multi, muzicieni foarte putini

Titlul nu e o critica la adresa cuiva, ci se doreste a fi o lauda a unor artisti descoperiti absolut intamplator (merci, Robert). Mi-au parut genul ala de artisti cu multa stiinta de muzica, la care se adauga si o jena in a se promova – sa ma creada ca asta nu e de bine. Traim intr-o vreme in care se promoveaza orice rebut, cand mai ai si un produs de calitate, e pacat de Dumnezeu sa nu o faci.

In muzica, aproape toata lumea vrea succesul rapid si daca se poate si facil. In muzica la moda e Justin Bieber. Presupunand ca vrei sa canti rock, toti se cred macar cat Dream Theater (ca in bancul ala: cine e cel mai bun din clasa voastra la sah? Gigel: Doru, dar eu il bat!).

Echo Band nu se incadreaza in nici una din afirmatiile de mai sus. Canta de 20 de ani, au terminat generala pe vremea cand se dadea admitere la liceu, iar muzical stau bine. Si s-au gandit sa lanseze si primul disc (pentru asta va dati seama ca sunt invidios pe ei, nu?).

Albumul se numeste The Dream. Lansarea va avea loc pe data de 12 noiembrie, ora 21, la clubul Prometheus, Bucuresti, Pta. Natiunilor Unite nr. 3-5. Din pacate, eu voi juca in deplasare (sunt la Alba Iulia, cant la festival), dar va recomand din inima sa mergeti sa ii asculta?i!

Daca vreti o piesa cu ei pentru iPOD-ul vostru, aveti aici The Illusion. Daca nu sunteti adeptul castilor pe urechi ca mine, am adaugat mai jos o piesa care mi-a placut mie mult.

One Response to Muzicanti sunt multi, muzicieni foarte putini

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, Sorin Grumazescu and robert antonescu, robert antonescu. robert antonescu said: muzicanti sunt multi, muzicieni foarte putini (via @make2000) http://bit.ly/be5kcU […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *