Romania din inima Apusenilor

Noua Emisiune TV

18/09/2013 Comments (0) Blog

Muzici bune si locuri de cultura

cultura

Stiti deja sper ca e in plina desfasurare festivalul Enescu, cel mai important eveniment cultural din Romania. In cadrul acestui festival, luni, 23 septembrie, in Piata George Enescu, puteti urmari un recital exceptional cu Trio Zamfirescu. Daca nu ii stiti deja (mare pierdere! – bagati un ochi si aici), va spun sa va pregatiti de un regal de chitara clasica, flamenco, latino-jazz si cate si mai cate. Intrarea este libera si garantez ca veti pleca incantati.

Locuri de cultura in Bucuresti

Bucurestiul nu duce lipsa de baruri, cluburi si restaurante, dar duce lipsa de locuri unde sa poti merge la o bere/apa plata cu prietenii si sa poti si urmari un concert sau o piesa de teatru in conditii decente. In plus, locurile de calitate unde se canta parca sunt tot mai putine (nu includ aici cluburile cu trupe de coveruri).

Clubul Puzzle incepe o ofensiva culturala ce include piese de teatru (inclusiv pentru copii, sambata de la 11 puteti vedea trupa Zurli, condusa de Mirela Retegan), seri de jazz lunea, sub  titlul MooNDay Jazz&More (detalii gasiti pe JazzCulture – inaugurarea lor se face luni, 23 septembrie, cu Cobzality).

Pagina Club Puzzle o gasiti aici.

Despre Godot am auzit de ceva vreme, dar nu am ajuns niciodata. Realizez insa ca locatia Cafe Godot se poate intitula cu usurinta Teatrul Godot, tinand cont ca se joaca si doua reprezentatii pe seara. Iar distributiile sunt de cel mai inalt nivel teatral (Marius Manole e unul din oamenii care joaca frecvent aici). De altfel, pe ForeverFolk puteti citi constant recenzii ale pieselor de teatru ce se joaca aici si pe care Raluca si Oana au ajuns sa le vada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *