Dezlegarea enigmei “Clanta de la Gura Humorului”

Mergeti des la cinema?

14/05/2012 Comments (1) Blog

Un altfel de tango la Bucuresti: Narcotango

Chitara electrica, armonica, percutii, tobe, claviaturi. Nu prea suna a tango, nu? Nu a tango clasic in orice caz. Priviti totusi clipul de mai jos.

Originari din patria tango-ului, pe care ei il metamorfozeaza intr-o forma “electronica”, Narcotango vin pentru a 3-a oara in Romania. De aceasta data insa, formatul este unul special, datorita colaborarii cu Razvan Mazilu, un artist care nu mai are nevoie de prea multe prezentari. Iar faptul ca el se face “vinovat” de conceptul coregrafic, la care se adauga momentele de tango argentinian, dar si momente de box, acrobatie, balet sau dans contemporan e un argument decisiv pentru a nu rata spectacolul ce va avea loc pe 15 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20:00.

Doua din discurile Narcotango au fost nominalizate la premiile Latin Grammy si anume Narcotango live in 2009 si Limanueva in 2010.

Detalii suplimentare pe pagina de facebook a evenimentului Biletele sunt disponibile în reteaua de magazine Flanco, Adevarul, Palatul National al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si online pe: eventim.romyticket.robiletoo.roblt.ro si bilet.ro.

One Response to Un altfel de tango la Bucuresti: Narcotango

  1. […] plus, daca-i recomanda Make, atunci inseamna ca-s musai de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *