Chira Chiralina

De vorba cu Chira Chiralina

concert

“Imi place” in concert la Preoteasa

07/11/2012 Comments (2) Noutati

Ne vedem la Matinalul TVH 2.0

Sper ca nu ati uitat ca azi avem concert la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, alaturi de Mircea Baniciu si Marius Dascau. E posibil sa se mute concertul din sala mare in Restaurantul Old School (tot in incinta CCS), dar asta vom vedea la fata locului. Toate detaliile sunt pe ForeverFolk.

In alta ordine de idei, pe 13 noiembrie ne vedem la Matinalul TH 2.0 (fostul TVRM) si, evident, si cantam un pic, ca doar de-asta ma cheama oamenii. Eu voi intra in direct la ora 09:35 si o sa povestim despre muzica folk, despre festivalurile in care am fost si sunt implicat in ultima perioada si tot asa.

Voi canta 2 piese si va invit sa le alegeti voi, pentru ca, pe de-o parte, mie imi e greu sa o fac, iar pe de alta parte pentru voi le cant asa ca aveti prioritate. Daca avem mai multe propuneri, le alegem pe cele mai votate.

Matinalul

Pagina de Facebook a emisiunii o gasiti aici – din postarile de acolo puteti vedea cum arata platoul, cine sunt cei care prezinta Matinalul TVH2.0 (ii aveti si in poza din dreapta) si tot asa. Postul poate fi urmarit in retele RDS si UPC sau online – http://tv-h.ro/live

Sursa foto

2 Responses to Ne vedem la Matinalul TVH 2.0

  1. Max says:

    Propunere:
    piesa 1: La piata
    piesa 2: Ce de vaci in Bucuresti

  2. […] cerea domnului profesor Marius Matache dau mai jos câteva elemente la dosarul alegerilor din SUA, exemple de flashmob ca o ilustrare a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *