Orașe

Concerte de iunie

Orașe

Colegi de breaslă

09/06/2014 Comments (2) Noutati

Ne vedem în Zeppelin Pub

Concertul acesta din Zeppelin Pub nu era programat. Dar nici nu puteam rata ocazia să cânt cu bunul meu prieten Liviu Nechita, care vine pentru câteva zile în țară (el locuiește la Milano). În plus, este o ocazie bune pentru oamenii m-au tot întrebat când mai cânt în București să vină să mă vadă. Presimt totuși că va fi un concert cu public majoritar feminin, deoarece între timp începe Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia. Așa că doamnelor și domnișoarelor, dacă vă simțiți părăsite pentru Messi și Neymar, vă invităm la un concert special (nu în fiecare zi vine Liviu în România, în plus el are și piese în italiană).

Afis ZeppelinZeppelin Pub este situat în zona Batiștei – Armenească, pe Str. Marin Serghiescu nr. 7. Intrarea este liberă, ne-am cam gândit să vă păstrați banii pentru bere și discuri cu noi (autografele sunt incluse). Ora de începere a concertului de pe 19 iunie este 20:30 (așteptăm maxim sfertul academic). Liviu sigur va prezenta și câteva piese de pe viitorul lui album, pe versuri de Dan Giosu. Barul are cam 40 de locuri, așa că poate n-ar fi rău să vă faceți și ceva rezervări.

P.S. Doua argumente să veniți la concert: 1) Meciurile se dau și în reluare, concertul nostru nu; 2) Poze cu noi puteți face, cu Messi nu.

2 Responses to Ne vedem în Zeppelin Pub

  1. Eugen Avram says:

    Faină prezentarea, faină întâmplarea. Info detaliat: strada, ora, număr de locuri, perfect. Anul cred că e 2014, dar ziua?

  2. Make says:

    @Eugen scrie pe afis cred – 19 iunie – dar am adaugat si in articol, ora 20:30, merci 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *