Inimi de oameni

Un concert-surpriza

20/06/2013 Comments (0) Blog

Nedrept ca orice top

Am oroare de orice inseamna top, dar stiu ca sunt inevitabile. Oamenilor le place sa voteze, sa clasifice. Cand organizam premiile ForeverFolk, automat e cineva care imi spune de ce e X si nu e Y? Si totusi, iata-ma in ipostaza identica atunci cand vine vorba de Top Social Brands. Sunt convins ca oamenii care au votat au tinut cont de anumite criterii, pe care cei care vad topul nu le stiu si care nu au legatura cu sentimentalisme. Departe de mine sa cred ca topul se bazeaza pe vreun interes anume (asa cum ma acuza lumea pe mine ca fac manarii cand e vorba de premiile ForeverFolk). Acum vorbesc pur si simplu ca omul care de ceva ani (am sarbatorit ieri 5 ani de ForeverFolk, deci 5 ani de blogging!) isi face veacul prin online si care vede lucruri care se intampla.

Da, am colaborat cu Aqua Carpatica (daca ar recunoaste si cei care au colaborat cu Securitatea la fel de simplu…). Dar colaborarea lor cu mine pentru albumul HOINAR prin Piata Matache a fost una minora fata de alte proiecte in care s-au implicat in online si pe care le-am “vazut”. Prin Transilvania e unul dintre ele si mai ales unul care imi place foarte mult – e cu drumuri, e cu povesti, e cu cetati, deci ne place. Sau poate Turul Dunarii cu bicicleta, ca tot mi-am petrecut jumatate din viata la Portile de Fier, sau SkirtBike, ca tot vorbim de biciclete. Si ca sa raman in sfera prietenilor, albumul byron – 30 de secunde de faima. Peste toate, concertul Mark Knopfler, sa nu imi spuneti ca nici de el nu ati auzit, ca m-a tampit RockFM cu cate promo-uri faceau, desi era sold out de o luna! Sau poate TIFF?

Si ca cele enuntate – primele care mi-au venit in minte – au mai fost cu siguranta. Poate si pentru ca pe partea de social media exista un om care vine din online, blonda mea favorita, cum ii spun de obicei. Venind de aici, s-a implicat in proiecte ale oamenilor din online, iar pentru asta eu ii multumesc si sunt convins ca sunt si altii.

Topurile sunt necesare, la fel si a spune oamenilor dragi ca fac ce trebuie.

Credit foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *