Caravana

Caravana lui Moș Crăciun

TwinArts

3 pentru 2016 de la TwinArts

23/12/2015 Comments (0) Blog

Nepoți de Crăciun, ed. a 6-a

Nepoți de Crăciun

Nepoți de Crăciun este una din acele inițiative care merită lăudate, pentru că sunt oameni care aduc bucurie celor de lângă ei, mai puțin norocoși. Printre ei, câțiva prieteni dragi mie – Dan Ciulea, Cristi Gog și toți cei din asociația Magic People, care în perioada 13-18 decembrie a strâns alimente pentru peste 2000 de bunici din centrele de zi din Cluj-Napoca, dar și către o serie de stabilimente din județul Alba (Baia de Arieș, Sălciua, Lupșa sau Muncel).

Nepoți de Crăciun 3Pe 13  decembrie, în Polus Center, au organizat un spectacol cu magicieni, cu artiști tineri (semifinaliști în competiția Vreau să cânt) și chiar bunicii de la Centrul de vârstnici numărul 1 din Cluj Napoca, spectacolul fiind prezentat de băieții de la Epic Show. Cei care au asistat la spectacol au avut ocazia să se pozeze lângă brad alături de familie, iar oamenii de la Ciorchin le-au printat pe loc pentru doritori, în schimbul unei donații.

Mulțumirile merg către toți cei care au pus umărul la acest efort colectiv, fie că au fost donatori individuali (ce au contrbuit cu alimente de bază sau bani) sau sponsori ai evenimentului și dați-mi voie să îi numesc aici: Polus Center, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Dames, MTC Romania, Farmacia Dona, Lumanaresele, Ciorchin, SamMils, Distribution, IT Select, Class Fiscal Consulting, Daisler Print House, Market Photo, Fantasmagia, Ecosys, Legis, As Cargo 19, Apartament 1, Sotto Restaurant.

Vă invit să urmăriți și un clip-sinteză al ediției cu nr. 6 a proiectului Nepoți de Crăciun.

 

Nepoți de Crăciun – ediția 6 în 90 secunde

Ediția cu numărul 6 a proiectului #NepotiDeCraciun concentrată în 90 secunde de video.

Posted by Nepoti de Craciun on Wednesday, December 23, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *