Ce face DreamTeamRO in lipsa mea?

Manele rock: ce e asa surprinzator?

22/12/2011 Comments (3) Blog

Nici la huligani nu mai suntem originali

Scandalul de la Petrolul Ploiesti – Steaua este arhicunoscut. Un dement intra pe teren si il loveste pe Galamaz cu pumnul, apoi e batut (nu suficient zic eu!) de Martinovici si Stanca, cei doi sunt eliminati, iar meciul continua. Ulterior este oprit cand o torta il loveste pe Tatarusanu in spate.

Ajax Amsterdam – AZ Alkmaar. Un alt dement intra pe stadion si il ataca pe portarul celor de la AZ Alkmaar, acesta reactioneaza identic cu Martinovici (acum ii credeti pe cei care spun ca e cea mai probabila reactie cand te ataca un tembel?) si este eliminat.

Situatie identica, reactie identica a arbitrului, in conformitate cu regulamentul.

Eu sunt fan Ajax de pe vremea cand abia auzisem de un “nebun” care juca cu 14 si ca un antrenor a antrenat o mare echipa olandeza, dar pe cuvant ca nu pot sa il condamn pe portarul sau pe antrenorul celor de la Alkmaar. Pur si simplu nu pot gandi decat omeneste, nu si fotbalistic. Undeva insa, e o problema. Voi ce credeti, unde e problema?

3 Responses to Nici la huligani nu mai suntem originali

 1. Marius says:

  E corecta eliminarea lui pentru ca asa scrie in Law of the Game, dar FIFA nu ar trebui sa aiba dreptul unei decizii in cazul asta. Daca totul se petrecea in parcarea stadionului… tot FIFA ancheta cazul? Cred ca, e umila mea parere de microbis, regulamentul ar trebui completat in anumite sectiuni.
  Unde e problema? Cred ca ar trebui sa fie clar care e treaba FIFA si unde ar trebui sa intervina alte institutii. Nu de alta, dar in ultimul timp apar tot mai multe lucruri dubioase (scandalurile Terry vs Ferdinand si Suarez vs Evra).
  Rezolvare pentru “pitch invaders”: oprit meciul, se continua in alta zi.

 2. Make says:

  @Marius – de acord cu tine – stiu ca asa scrie in regulament, dar cand un tampit intra pe teren cu scopul sa agreseze, legea nu trebuie sa il pedepseasca pe cel care previne un dezastru.

 3. Marius says:

  Ceva in genul asta voiam sa spun si eu, dar nu pare deloc un eveniment care ar trebui lasat la latitudinea unui arbitru de fotbal. Violentele intre sportivi si huligani ar trebui sa duca direct la oprirea meciului pentru simplul motiv ca nu mai e nimeni in siguranta. Ce urmeaza as prefera sa fie stabilit de comisii specializate, nu de un arbitru care poate “lovi” doar una din cele doua parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *