Concluzii

Concluzii FolkN3T

podcast Tinutul Padurenilor

Podcast

22/12/2019 Comments (3) Noutati

Ninge, iubito!

2019 se apropie de sfârșit, a fost un an lung și greu, dar zic eu că, per total, dă cu plus. Am reușit un turneu de 15 concerte în 15 orașe pentru cei 15 ani petrecuți pe scenă, am reușit să termin cel de-al treilea album (da, albumul e la masterizare în acest moment). Zic eu că nu e deloc puțin, am făcut din nou proiectul în școlile din Sectorul 3, mi-am deschis podcast, sunt realizări pe care nu le poate combate nimeni.

Știu că promit de ceva vreme un album de iarnă (în scris, chiar!), au fost 1000 de motive care au facut lucrurile să treneze, dar ne apropiem, totuși, de final. Mi-l doresc de cel puțin trei ani și, cu ajutorul celor de la Jameson, iată-ma în faza de lansare iminentă.

Am promis că înainte de Crăciun primiți o piesă de pe album și urăsc să nu mă pot ține de cuvânt. Vineri l-am trimis pe mail abonaților la newsletter, astăzi îș propun spre ascultare ultima piesă înregistrată: Ninge, iubito!. Aveam linia melodică de multă vreme (avantajul versurilor lui Sorin Poclitaru, metrica e, de foarte multe ori, similară) și textul salvat, dar a durat un pic până le-am pus laolaltă. Când i-am cântat-o lui Victor, a fost foarte încântat de cum sună și, cu ajutorul lui și al lui Lyuba, am ajuns la forma pe care o puteți asculta azi.
Așadar, Ninge, iubito!, versuri Sorin Poclitaru, editarea video e realizată de Irina Bartolomeu, căreia îi mulțumesc din suflet pentru ajutorul benevol (cred că pe alocuri și-a dorit ea mai mult clipul ca mine!). Sărbători cu bine, dar rămâneți aproape, urmează multe surprize!

3 Responses to Ninge, iubito!

 1. Marius says:

  Mie imi place! Felicitari!

 2. Alice says:

  Suuuper!
  Merry Christmas! Sarbatori cu bucurii!

 3. Ioana Cernat says:

  ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *