Cumpara bilete SMART la Alchimia Toamnei

colaborăm

Amintiri de la concerte

09/10/2013 Comments (6) Noutati

Noutăți despre Alchimia toamnei

V-am spus că muncim din greu pentru ca Alchimia toamnei să fie un spectacol deosebit din cât mai multe puncte de vedere, nu doar al muzicii și locației.

Alchimia toamneiA venit momentul să vă anunț primul invitat al acestui spectacol. Liviu Nechita e în primul rând un om care mie îmi este foarte drag și alături de care am petrecut momente extrem de frumoase, fie că a fost la Iași, la Siret, la București sau la Milano. În plus, e un muzician excepțional care, deși locuiește de foarte mulți ani în Italia, nu a renunțat la muzică, iar anul acesta și-a lansat primul album solo, Dor de-acasă. Iar pentru asta a făcut un spectacol excepțional la Teatro Filodrammatici, la doi pași de celebrul Scala di Milano (de unde e si poza de sus), ce a reunit artiști precum Gianni Savaresse, Lina Nappo sau Evandro Rosetti, dar și public atât român, dar și italian.

Cum oamenilor buni li se întâmplă adesea lucruri bune, Liviu s-a nimerit să fie în țară în perioada spectacolului meu și al lui Sorin, astfel că nu puteam rata ocazia să îl invit să cânte două piese. De altfel, Liviu a și apărut pe primul proiect discografic pe versurile lui Sorin, albumul colectiv Folk din pana mea!

Ne ajutați să facem o faptă bună prin Alchimia toamnei?

După cum știți, cu ocazia spectacolului din 28 octombrie, Sorin Poclitaru își lansează în București cartea de poezii Amalgam. Pe ea, dar și CD-ul meu HOINAR prin Piața Matache le veți putea găsi la intrarea în sala de concerte la prețul de 30 de lei. Nu, nu ne-am gândit să ne îmbogățim cu ocazia acestui spectacol. Jumătate din banii strânși din vânzarea de cărți si discuri vor merge către Vlăduț, un bebe cu probleme de sănătate, pentru care noi am făcut și un Acoustic Bloggers. Așadar, dacă veniți la spectacol la Teatrul Excelsior, poate cumpărați și o carte sau un CD, iar astfel faceți un copil să zâmbească un pic. Noi ne asigurăm că plecați și cu autografe pe “cumpărături”.

Sponsori: Hello HotelsDomeniile SâmbureştiAqua Carpatica

Parteneri: Blogal Initiative, BitDefender/Parteneri media: Radio România Actualități, RFI România, ForeverFolk, Adevărul24FUN, ArtAct Magazine

Biletele sunt disponibile la casieria Teatrului Excelsior (Str. Academiei nr. 28) și online pe www.bilete.ro

6 Responses to Noutăți despre Alchimia toamnei

 1. […] P.S.: Dacă vii la concert şi cumperi albumul lui Marius, jumătate din bani vor fi donaţi. Vezi aici detalii. […]

 2. […] frontispiciul paginii oficiale a lui Marius Matache scrie: *Unii mă știu ca muzician, alții ca blogger, câțiva ca cercetător. Cel mai des sunt […]

 3. Vali Crintea says:

  Succes iti doresc ! Sigur va fi un spectacol minunat !

 4. Make says:

  multumesc, Valy, poate intr-o zi o sa reusesc sa vin si la Focsani, mai ales ca sala teatrului e superba

 5. Maria says:

  Va asteptam si in Craiova, domnule Matache! Felicitari pentru tot ceea ce faceti, se vede ca sunteti un om cu un suflet mare!

 6. […] m-am dus la concertul Alchimia toamnei ca să îi văd prestând pe Make şi pe Sorin, oameni de mare angajament, care îmi sunt mai dragi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *