Excelsior lansare săli de spectacol

Despre album

Ce putea fi altfel?

26/02/2013 Comments (4) Noutati

Noutati despre concerte

E o perioada foarte agitata, si pe parte de concerte, si pe parte de blog, iar pe partea de cercetare ar trebui sa fiu cel mai activ (din pacate, nu depind doar de mine si asta ma irita profund). Apropos de blog, sper ca cei care ma invita la diverse evenimente sa nu se supere atunci cand refuz, dar imi e imposibil sa mai adaug ceva la ce fac deja.

concerte - DoorsAzi, de la 21:00, ne vedem la Constanta, in Doors. Biletul costa 15 lei si, asa cum am obisnuit publicul, daca exista bilet de intrare, CD-ul costa doar 20 lei (fata de 25 lei acolo unde intrarea e libera). O sa fie un spectacol intreg, in afara de mine vor mai urca pe scena Daniel Iancu, Mihai Boiangiu, Mariana Butnaru, plus cativa copii talentati.

Tot azi, pe TVH2.0, de la ora 17.00, puteti vedea prima parte a concertului de lansare de la Teatrul Excelsior din Bucuresti, un fragment din emisiune aveti in clipul de mai jos.

Lansare Craiova Vertigo

Vineri ne vedem la Craiova, la Vertigo, pentru primul concert Marius Matache pur in Cetatea Banilor. Si aici am un invitat, in persoana lui Bogdan Grosu. Biletul costa 10 lei, discurile 20, iar concertul incepe la ora 21:00. Daca ati da de stire craiovenilor, v-as fi foarte recunoscator, chiar imi doresc sa iasa bine.

Pe 9 martie sunt 99,99% ma intorc la Iasi. Nu, nu vreau sa mai fac o lansare, dar motivul este…tot o lansare. E vorba de lansara discului Dor de-acasa al lui Liviu Nechita si nu pot sa nu ii fiu aproape. Locatia este aceeasi ca si la lansarea mea, Serile Timpul, UAIC, Corpul R (in rondul de la Casa de Cultura a Studentilor).

Despre concertul de la Cluj, de pe 16 martie, intr-un articol viitor, mai in detaliu. Sa ne vedem sanatosi!

 

4 Responses to Noutati despre concerte

  1. D-Petre says:

    Si eu care credeam ca de la Craiova o sa vii spre vest 🙁

  2. Make says:

    @D-Petre hai sa dau un pic din casa – daca nu se intampla nimic neprevazut, pe 12 aprilie vin la Resita 🙂

  3. D-Petre says:

    Asta da veste buna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *