Fotbal impotriva rasismului (ep. 2)

Stelisti, strangem randurile pentru titlul la rugby!

22/11/2011 Comments (0) Sport

O carte pentru istoria echipei Poli Timisoara

UPDATE: Luni, 28 noiembrie, de la ora 15, la Libraria Esotera din Timisoara (str. Lucian Blaga), va fi lansata cartea “Poli 90: intre lacrimi de bucurie si tristete (1921-2011)”, scrisa de prof. Gheorghe Popa ?i aparuta la Editura Eurostampa. Vor fi prezenti mai multi fosti jucatori, antrenori si conducatori ai Politehnicii.

Am primit (culmea, pe adresa de contact a ForeverFolk) o invitatie care mi se pare foarte atractiva, chiar daca eu nu pot ajunge. E o lansare de carte, despre istoria echipei Poli Timisoara.

Joi, 24 noiembrie, de la ora 11, la Pensiunea Anette din satul Covaci (6 km de Timisoara, in directia Arad), va avea loc conferinta de presa in care prof. Gheorghe Popa isi va lansa cartea despre istoria clubului de fotbal Poli Timisoara. Volumul se intituleaza ”Poli 90, intre lacrimi de bucurie si tristete. 1921-2011”.

Nu e doar un eveniment fotbalistic. 90 de ani inseamna foarte mult pentru o echipa, pentru un brand, pentru un oras, Poli fiind mai mult decat o simpla echipa de fotbal. Cu o istorie agitata, intre retrogradari si victorii de legenda ca cea cu Atletico Madrid, Poli Timisoara este unul din cele mai cunoscute simboluri ale fotbalului romanesc. Asa ca daca sunteti in zona, nu ratati evenimentul, s-ar putea sa descoperiti lucruri neasteptat de interesante si emotionante. Chiar si datorita fotbalului.

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *