Romania sub ape – si noi putem sa ajutam

Ma holbez si eu (5)

12/07/2010 Comments (1) Blog

O locatie interesanta pentru…ce doriti

Am descoperit recent o noua locatie interesanta in Bucuresti. Palatul Ghika este localizat in vecinatatea Parcului Tei, mai exact Str. Doamna Ghika nr. 5, pe malul lacului Plumbuita.

Iar daca imi place un aspect la aceasta locatie, este stilul. Ba nu, staiful. E locatie “de fitze”, dar in sensul cel mai bun posibil, de eleganta. Puteti parca in fata Palatului, iar un valet va va prelua masina si o va parca intr-un loc special amenajat (e adevarat – contracost, 10 lei, da’ de, obrazu’ subtire…). Apoi puteti lua loc la una din mesele situate in cele 3 zone ale curtii palatului (va spun sincer ca mi-a placut asa mult afara ca nu am intrat in palatul propriu-zis).

De multe ori puteti avea parte de concerte de jazz (stiu ca Ozana Barabancea avea seri de jazz acum ceva vreme, Ovidiu Scridon a cantat si el acolo). Ocazional se difuzeaza filme – in general clasice (Parfum de femeie de exemplu). Din ce am inteles, oamenii pot organiza si receptii, nunti etc. Nu stiu detalii in acest sens, n-am comunicat cu ei, am preferat sa ma uit din exterior, sa nu imi faca ei capul mare.

Asadar, fara prea multe alte comentarii, Palatul Ghika

P.S. Promit ca la iarna sa intru si in interior 🙂

P.S. 2 Acest post nu este unul publicitar 🙂

One Response to O locatie interesanta pentru…ce doriti

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Alexandru Farca, Marius Matache. Marius Matache said: O locatie interesanta pentru…ce doriti – http://bit.ly/d4aNfB […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *