O noua nationala de fotbal

Bazin Steaua

Un bazin in plus

03/12/2012 Comments (1) Sport

O rugaminte pentru prietenii din Banat

Putine nationale ale Romaniei m-au facut sa ma simt mandru in ultimii 10 ani: nationalele masculine de polo si rugby si cele feminine de gimnastica si handbal. Tocmai de aceea, am facut tot posibilul sa dau o mana de ajutor in ceea ce priveste promovarea acestora pe acest blog, dar si sa merg la competitii pentru a sustine cu steaguri, trompete, tobe si mai ales voce aceste echipe.

Marti, 4 decembrie 2012, incep in Serbia Campionatul European de Handbal Feminin, iar Romania evolueaza in grupa D alaturi de Rusia, Islanda si Muntenegru, pe care le vom intalni, in ordine, pe 4, 5 si 7 decembrie.

Si acum sa va spun despre rugaminte, una evident neobisnuita, dar destul de usor de indeplinit. Meciurile Romaniei se disputa la Vrsac, un oras situat la 75 km de Timisoara. Asta inseamna o ora de mers cu masina, chiar mai putin daca sunteti mai aproape de granita decat Timisoara (de ex. Oravita) sau un pic mai mult daca sunteti la Anina sau Resita. Daca aveti timp, dati o fuga si sustineti-le pe fete, ca au mare nevoie de asa ceva. Biletele se pot cumpara online de pe site-ul EHF.

rugaminteDincolo de adversarii extrem de redutabili (Rusia e Rusia, iar la Muntenegru joaca Bulatovici, una din cele mai bune marcatoare din lume), portarul nostru titular, Paula Ungureanu, trece prin momente extrem de dificile, fiind nevoita sa vina urgent in tara datorita decesului tatalui ei. Va lipsi, probabil, la primele doua meciuri, dar a promis ca se va intoarce langa echipa cat de rapid posibil.

Asadar, dragi prieteni din Banat, puneti mana pe steaguri si tobe, urcati-va in masini si mergeti la Vrsac sa le sustineti pe fete! Pentru ca, dupa experienta olimpiadei, am vazut ce inseamna sa ai sustinere in tribuna si cat de mult conteaza. Cine dovedeste ca a fost la meci, primeste un 6-pack de bere de la mine!

One Response to O rugaminte pentru prietenii din Banat

  1. […] Rug?minte pentru prietenii din Banat, la care subscriu 100%. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *