Articolul nr. 500: ce insemn eu in online?

Ultima strigare pentru #folkalba

21/11/2011 Comments (0) Blog

O saptamana activa

Incepem azi o saptamana care se anunta plina de evenimente interesante in online si offline.

Marti, 22 noiembrie ne vedem la NetCamp, unul din cele mai importante evenimente pentru online-ul romanesc. Daca va intereseaza dezbaterile despre puterea antreprenoriatului online, noile oportunitati oferite de internet, si ce ar trebui sa stiu un antreprenor online, nu trebuie sa ratati evenimentul. Programul detaliat

Tot marti, dar seara, in Club CoolCat din Bucuresti, canta Marius Dascau, unul din laureatii festivalului de folk de la Alba Iulia. Daca va pasioneaza folkul, merita sa treceti sa il vedeti.

Vineri, la Medias, are loc Medias Blog Awards. Cu oameni care Feri care chiar lupta pentru dezvoltarea comunitatii locale, Chinezu presedintele juriului, Vlad Dulea membru in juriu si DreamTeamRO deplasandu-se acolo in echipa aproape completa (lipsesc chiar eu, din motive mai mult decat obiective), eu cred ca va fi un eveniment mai mult decat atractiv, asa ca daca aveti cum sa dati o fuga, va asigur ca va merita.

Si daca vorbim de Medias, pana vineri cantaciosii de folk se pot inscrie la Festivalul Medias – Cetate Seculara ce va avea loc la Medias in perioada 2-3 decembrie si unde eu sunt presedintele juriului. Detalii pe ForeverFolk sau direct pe site-ul festivalului.

Sa aveti o saptamana buna!

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *