Arcul, marul si noii veniti in familie

Stiri bune si frumoase pe scurt

18/02/2012 Comments (6) Blog

O saptamana plina

Am mai spus ca nu e usor sa fii blogger, iar aceasta saptamana o demonstreaza. In fiecare zi, de luni pana vineri, am avut cate un eveniment de participat.

Luni, dupa sedinta DreamTeamRO, am participat la evenimentul celor de la Essilor despre lentile anti-aburire. Bonus, tot cu colegii din DreamTeamRO am fost la concertul Marius Dascau, Cosmin Vaman si Ioan Mateiciuc din Garage Hall.

Marti, de Valentine’s Day, a fost randul meu sa “prestez” in Garage Hall, alaturi de Alex si Radu, pentru un concert care a iesit foarte bine. Am cantat piese noi, coveruri noi, gatul a mers bine, atmosfera a fost foarte frumoasa, ce mai, un concert perfect.

Miercuri ne-am distrat la invitatia celor de la Pepsi si GMP la o sesiune de tras cu arcul cu ocazia lansarii noii Mirinda de mere. Ce mai, Wilhelm Tell scrie pe mine! O seara agreabila!

Joi am participat la Gala AutoVot 2012. Povesteam aici care sunt optiunile mele in materie de masini lansate in 2011, iar dupa Gala AutoVot 2012 pot spune ca, fara a fi un specialist, am ochi la masini. Ford Focus-ul ales de mine la masini accesibile a luat premiul Masina Anului, Range Rover-ul Epoque si Audi A6 au iesit pe 2 si 3 la clasa Premium asa cum am anticipat si eu. Felicitari Mircea Mester si echipa Automarket pentru o treaba foarte buna facuta.

Saptamana s-a incheiat cu participarea la un eveniment cultural si anume vernisajul expozitiei P.4001, semnata Alexandru Crisan. Expozitia (afis – foto dreapta) ce include lucrari realizate în tehnica mixta în penita poate fi vazuta la Readers Cafe pana pe 19 martie (de luni pana sambata intre orele 9 si 23, duminica este inchis).

Se pare ca munca prestata in mod regulat si onorabil iti asigura invitatii la evenimente care mai de care mai interesante. Imi mentin principiul ca seriozitatea e, de cele mai multe ori, mai importanta decat talentul. Care e necesar, dar nu suficient.

6 Responses to O saptamana plina

  1. Nebunia says:

    Off, ce saptamana grea ai avut….

  2. Make says:

    @Nebunia N-a fost usor, sa stii :))

  3. […] onorabile in top, intrati la Andrei Cismaru, Sorin Grumazescu, Daniel Papa, Cristian Lupulescu, Marius Matache si pe […]

  4. […] Gala Autovot au scris Andrei Cismaru, Sorin Grum?zescu, Daniel Papa, Cristian Lupulescu, Marius Matache ?i […]

  5. […] trecut? am fost la Gala Autovot 2012, al?turi de peluza 2.0 format? din Chinezu, Make, Andrei, Panda, Cristi , Papen, Roxana, Alina, Hoinaru ?i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *