Bacău obiective

Bacău și Humor

Folk Minor Fest mai

Mai de fo(l)k

10/04/2018 Comments (0) Noutati

Obiective 2018

Sunt dependent de obiective, indiferent despre ce domeniu de activitate vorbim, iar muzica nu face excepție. Cred că e cel mai bun mod în a evita să mă plafonez, să cresc permanent și în mod organic (nu cumpărând like-uri și vizualizări, că atunci aș fi specialist – hihihi!).

Evident, vreau să ajung în orașe noi și în orașe în care nu ajung foarte des. Am reușit să ajung deja la Sibiu (unde nu cântasem niciodată), am reușit să cânt după multă vreme la Cluj (după 3 ani) și Baia Mare (5 ani). Sunt șanse foarte mari să ajung, în premieră, la Târgoviște (zic să stați pe-aproape, că urmează să anunț cât de curând). De asemenea, revin pe litoral după ceva absență (nici nu mai țin minte când am cântat ultima oară aici, sincer…), urmând să cânt la Vama Veche în mai (la VAMAdus Folk) și la Costinești (în cadrul Folk Fest Remember Costinești).

Ce aș mai vrea? Un loc de cântat la Craiova (sunt două, nu mi-au răspuns niciodată – culmea e că voi ajunge, dar la un eveniment privat), un concert la Iași (am făcut niște socoteli asemănătoare cu Clujul și sunt dispus să încerc), un concert la Târgu Jiu (am timp, pentru că proiectul pe Gilort mă va tot purta pe aici în perioada următoare). Mi-aș dori un festival în toamnă (sunt multe, loc ar fi), dar și un concert la Brașov și, dacă tot mă întorc la mare, unul în Vamă în vară. Nu în ultimul rând, am rămas cu nostalgia unor concerte simpatice în orașe mici (Lugoj, Sighet). Sunt orașe care par să rămână intangibile – Oradea, Satu Mare, Deva, Hunedoara, Târgu Mureș, oricât m-aș agita eu. 

Pentru social media, am două obiective principale: 1000 de abonați pe contul de YouTube și 1700 de like-uri pe pagina de facebook. Despre YouTube, am tot explicat de ce, nu e vreo ambiție personală, e o chestie practică, plecând de la o cerință a lor. Încet și sigur, voi ajunge și acolo. În iulie 2017 aveam 700, acum 927, o creștere foarte importantă, dacă mă întrebați pe mine, înseamnă că, în nici un an, am convins suficient de mulți oameni cu ceea ce fac. Și pentru că singurul mod în care știu să conving oamenii să se aboneze este să adaug permanent conținut nou, de calitate, o nouă piesă de pe Alchimie este deja pe YouTube. Dumnezeu, pe versuri de Sorin Poclitaru, evident, că doar el semnează textele de pe album. Cel puțin un clip pe lună până la sfârșitul anului, cel puțin o piesă de pe Alchimie până pe 16 mai (data la care se împlinesc 2 ani de la spectacolul de lansare din București).

Pe pagina de facebook, avantajul major este că acolo postez doar despre muzică, în timp ce pe profil am multiple pasiuni. Pe pagina de facebook am lista de evenimente, ca să știți unde mă puteți vedea. Apropo de asta, următoarele concerte sunt prezentate mai jos. Cât despre luna mai, voi reveni cu un articol pe larg, pentru că va fi una foarte agitată.

  • Vineri, 13 aprilie, Villa Borghese, Bacău – detalii aici;
  • Sâmbătă, 14 aprilie, Casa de Cultură, Gura Humorului;
  • Sâmbătă, 21 aprilie, eveniment privat, Craiova;
  • Joi, 26 aprilie, Casa de Cultură a Studenților, București (festival studențesc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *