FolkN3T

FolkN3T

teza

Elevii și teza la muzică folk

27/09/2019 Comments (0) Noutati

Octombrie – înapoi la muzică

octombrie Reșița

Știu, parcă am dispărut, am anulat/amânat concerte, n-am mai zis nimic, Apocalipsă! Adevărul e că am fost rău după Humor, vocea mea a vrut o vacanță lungă. Astfel că, deși mi-am dorit tare mult concertul la Iași, a trebuit să îl anulez. Pentru cel de pe 26, de la Matcha, eram refăcut, dar ploaia ne-a stricat planurile și a trebuit să îl reprogramăm. Îmi cer scuze pentru toți cei care voiau să vină la concerte, prietenilor care au venit să mă vadă totuși la Retro Cafe și să stăm la o poveste. Vă asigur că fac în permanență tot ce pot să nu vă dezamăgesc, dar uneori nu ține doar de ce îmi doresc eu.

Dar, gata cu văitatul și cu problemele, ce a fost, a fost, hai să vedem ce urmează. Așadar, iată ce știu în momentul de față despre concertele următoare:

Vineri, 27 septembrie – Jos Pălăria, Deva. Am o acțiune cu bloggerii în zonă și am zis că nu pot rata ocazia să încercăm un concert acolo. Cum gazdele au și cafeneaua Jos Pălăria, azi, după ora 18.00, voi susțiune un concert pentru invitații la eveniment și pentru cine se mai nimerește în zonă.

Marți, 1 octombrie – Terasa Matcha, București. Am reprogramat concertul de joi, 26 septembrie, tot cu Teddy, tot cu zâmbete și prieteni aproape. 

Sâmbătă, 5 octombrie – Lejer Reșița. N-am mai fost de o veșnicie la Reșița (din 2016, hai să nu exagerez) și, cu ajutorul lui Victor, sâmbătă noaptea ne vedem la Reșița. Stau vreo 3 zile în Porțile de Fier, dacă sunteți prin zonă, dați un semn, să vă arăt frumusețile patriei. 

Sâmbătă, 26 octombrie – Domeniile Martinutzi, Vințu. Dacă nu e Alba, am zis să ajung măcar pe aproape. Aici voi fi împreună cu Teddy Tudoroiu și e un loc foarte frumos, unde cândva ar merge făcut un mic festival. Sau mai mare, cine știe!

De asemenea, în octombrie vom fi foarte prezenți în școli și licee din sectorul 3, în cadrul proiectului FolkN3T. Despre ele vom vorbi într-un articol separat, dar știm deja că ajungem la Matei Basarab și Kretzulescu, dar și la școlile nr. 95 și 195. Așadar, avem la treabăăăă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *