Trubadur Medias Alchimie

Trubadur în cetatea Mediaș

Tecuci Noiembrie

Noiembrie cu muzici

04/10/2016 Comments (0) Noutati

Octombrie pe scenă

Dacă în septembrie m-am odihnit un pic după cei peste 15.000 de km făcuți prin  (deși trei zile în deltă am cântat, să știți, nu am făcut doar poze), în luna octombrie am activitate din plin. Și încă nu sunt bătute în cuie toate concertele și aparițiile publice (s-ar putea să mai răsară câte o vizită la radio, un concert pe final de octombrie, n-ar strica să vă abonați la newsletter).

la-partidPe 7 și 8 octombrie sunt din nou în Delta Dunării, din nou la Green Village, dar la un eveniment privat, așa că nu vă pot invita acolo, dar să știți de ce vă “enervez” cu poze din colțul de Rai numit Sfântu Gheorghe.

Dacă nu ați ajuns niciodată în Lehliu-Gară, să știți că e momentul să o faceți. Și există un singur loc unde veți avea parte de o experiență aparte, numit La Partid. Nu, nu e o cafenea politică, dar pe omul care este gazda concertelor noastre acolo îl cheamă…Emil Constantinescu. E locul unde am devenit editorialist, dacă citiți meniul, veți găsi o poveste scrisă chiar de mine. Iar pe 14 octombrie vom lansa Alchimie acolo, într-o seară de poveste. Va fi și Ovidiu Mihăilescu acolo, urmând să lanseze cartea Planeta păpădiilor.

A doua zi, pe 15 octombrie ne vedem în Club Quantic din București, în cadrul evenimentului Folk Q. Sunt trei zile de spectacole, cu mulți artiști din zona folk și cum în București reușesc tot mai rar să cânt (credeți-mă că nu din vina mea), n-ar trebui să ratați ocazia. Eu voi cânta sâmbătă, așa că vă dau întâlnire vouă, prietenilor din București, cu speranța că în noiembrie ne vom vedea într-un teatru sau sală de spectacole.

quantic

afis-targ-octombrie-2016-web21-23 octombrie e weekend dedicat Bucovinei, unde copacii vor fi scăldați de culori superbe de toamnă (sper să prind o plimbare prin Ariniș într-una din zile). Pe 21 octombrie voi lansa albumul Alchimie la Suceava, evident La Fierărie. Știți, probabil, că de acest loc mă leagă multe amintiri, de la primul concert de unul singur din afara Bucureștiului până la multe concerte în diverse formule și proiecte.

Între 21 și 23 octombrie are loc la Gura Humorului Târgul Național de Muzică Folk “O Gură de Folk” și evident nu puteam să lipsesc. Și aici sunt trei zile de recitaluri, iar într-una din zile (sâmbătă sau duminică) voi urca și eu pe scena casei de cultură din orașul care l-a dat patriei pe Sorin Poclitaru, marele meu textier de pe Alchimie. 

Peste tot veți găsi discuri, magneți, tricouri, căni cu Alchimie, veniți să stăm de vorbă după recitaluri, să facem poze, să depănăm amintiri. Dacă vreți tricouri anumite culori, anumite mărimi, dați-mi mesaj dinainte, să le facem. Scopul e simplu: Ducem Alchimia mai departe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *