O alta fata a Chimiei :-)

Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

24/03/2011 Comments (0) Blog

Ora Pamantului…pe roti

AXIOMA: Romanii sufera de sefie. Asta nu mai trebuie demonstrat. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, ne e greu sa facem o chestie impreuna.

Dar sunt momente in care avem o revelatie, mai ales atunci cand in joc sunt mize mari. Let’s bike itBikeWalkCiclopromenada Nocturn?Velo BelloDrumul Bicicletei, Asociatiile Mai Mult VerdeGreen Revolution si Bate Saua sunt oameni activi in tot ce inseamna mersul pe bicicleta si protectia mediului. Iar de “Ora Pamantului” s-au hotarat sa faca un upgrade la concept, avand ca rezultat “Beyond the hour“. Iar acest lucru se va realiza IMPREUNA. Proiectul se bucura de sprijinul Primariei Mun. Bucuresti si Politiei Romane, care vor opri circulatia pe traseul propus.

In plus, pentru cei care doresc sa participe la mars, dar nu au bicicleta, centrele de închiriere IVelo si Cicloteque le pun la dispozitie gratuit 100 de biciclete.  Doritorii sunt rugati sa isi inchirieze bicicleta in avans, trimitand un e-mail la adresa office@wwfdcp.ro, care sa includa numele si numarul de telefon, pana vineri, 25 martie, la ora 15:00.

Marsul Earth Hour, care va avea loc sambata 26 martie si care va lua startul la ora 17:30 in Piata George Enescu, se incheie la ora 19:00 cu un concert Sistem 100% unplugged, la 20:30 se vor stinge luminile Ateneului Roman, Bibliotecii Centrale Universitare si a Muzeului National de Arta, iar cand intunericul va fi total, grupul coral Sound va sustine un recital.

Draga Vladut, declar pe propria raspundere ca sunt tare mandru de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *