Masă pentru doi

HOINAR disponibil online

Folk la ImpactFM

05/08/2014 Comments (4) Noutati

Orașe și dorințe

Am (încă) 36 de ani și un chef nebun să cânt. Doar că genul pe care îl practic nu e chiar unul de masă, nici dansatoare nu mi-am luat încă, de aceea sunt atâtea orașe unde nu am ajuns încă să cânt. În unele cazuri, au fost discuții, dar nu s-au materializat (vezi Tg. Mureș, Tg. Jiu sau Slatina). În alte situații, pur și simplu nu știu nici un loc unde se cântă sau nu am nici o cunoștință care să fie purtătorul meu de cuvânt la autoritățile locale. Pe de altă parte, ambiția mea e mare și nu voi renunța prea ușor să lupt pentru a imi duce muzica mai departe și voi folosi orice oportunitate ivită. Iar cum e vacanță, iar vacanța e bună pentru a face planuri, m-am gândit la un joc. Pentru fiecare an din viață, am ales un oras in care nu am ajuns sa cant pana acum. Cum varsta mea nu e deloc mica, lista s-a umplut rapid. Evident, există și alte orașe pe care le-aș fi putut alege și unde mi-aș dori să ajung. Dar intrați în joaca mea, iar dacă sunteți dintr-unul aceste orașe, puneți-vă o dorință și cine știe, poate se îndeplinește. Sau poate găsim o soluție împreună și ne îndeplinim visele văzând și făcând.

Bârlad, Vaslui, Bacău, Mărășești, Galați, Rădăuți, Pașcani, Buzău, Medgidia, Urziceni, Sibiu, Rm. Vâlcea, Blaj, Cugir, Sebeș, Deva, Orăștie, Hunedoara, Petroșani, Tg. Jiu, Reșița, Dej, Bistrița, Turda, Tg. Mureș, Zalău, Satu Mare, Oradea, Giurgiu, Slatina, Alexandria, Câmpulung, Codlea, Victoria, Râșnov, Sf. Gheorghe.

Nu uitați să dați like paginii mele oficiale de faceebook, postez chestii interesante și acolo, pe care foarte rar le postez și în altă parte.

 

4 Responses to Orașe și dorințe

 1. utopianangel says:

  Eu sunt din Rm.Valcea si as fi tare curios sa vad cum reactioneaza valcenii la un concert folk. Din generatia mea stiu sigur ca sunt doritori. Noi am mai prins vremurile cand Antractul(inainte sa se mute la Sibiu) facea furori in concerte, cand cei de la Phoenix erau asteptati la iesirea din hotel pentru autografe. 🙂 Am si vreo 2 locuri in cap unde s-ar putea organiza asa ceva. Unul ar fi asta: https://www.facebook.com/pages/Lartista-Pub/358377624293231 si al doilea asta: https://www.facebook.com/ABYSTAGEBAR .
  Sper ca te ajuta si tare as vrea sa te vad in concert la Valcea. 🙂

 2. Petre says:

  offf … poate totusi reusim sa facem sa mai dispara cate un oras din lista asta.

 3. Make says:

  @utopianangel stiu de L’Artista, in toamna incercam sa facem ceva acolo. O sa am nevoie de ajutor in a aduce oamenii aia de care spui tu la concert. Daca ne iese, Valcea poate sa devina un oras interesant pt concerte pe viitor

 4. Make says:

  @Petre sper sa iasa ceva in Banat, am ceva in cap, sper sa se materializeze 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *