recital

Recitalul de la Ziua de Maine

Ultimele concerte din acest an

26/11/2012 Comments (3) Noutati

Orasul de sub oras inseamna (si) cultura

Ciudata coincidenta, daca in caz credeti in asa ceva. Sambata si duminica, proiectul Acoustic Bloggers coboara, cu sprijinul Teatrului Masca si al Metrorex, in metroul bucurestean, in cadrul proiectului Orasul de sub oras. Duminica seara, ProTV-ul prezinta un reportaj despre oamenii fara adapost din Bucuresti, ce traiesc prin canalizari, intitulat…Orasul de sub oras.

cultura

Realitatea din reportajul ProTV nu poate fi negata. Nici ceea ce inseamna proiectul oamenilor de la Masca. Metroul e o lume dinamica, eterogena, cu o diversitate greu de egalat. Iar intr-o lume intr-o miscare continua, cultura trebuie sa isi gaseasca drumul spre public.

Multumiri din inima pentru Masca, pentru Stefan si baietii de la sunet care au facut o treaba exceptionala si multumiri celor de la Metrorex care deja sunt atat de obisnuiti cu noi (fie ca ne referim la teatru, statui vivante, expozitie de fotografii sau concerte). Multumesc colegilor de Acoustic Bloggers – Radu, Vlad, Anca, Andra si Sandra (nou-venita in gasca, dar care s-a adaptat exceptional de bine si intr-un timp atat de scurt, se vede experienta de trupa).

Multumiri tuturor prietenilor (bloggeri sau nu) care au venit special pentru a ne vedea sau celor care au lasat una sau mai multe garnituri de metrou sa treaca pentru a ramane alaturi de noi si muzica noastra. Si daca vreti o recenzie adevarata a ce s-a intamplat cu adevarat in Orasul de sub oras, va invit sa cititi un articol superb al lui Bogdan. Iar mai jos aveti inregistrarea concertului de duminica, realizata de baietii de la Privesc.EU, la datorie ca de obicei, fapt pentru care le multumesc la fel de mult ca celorlalti combatanti.

3 Responses to Orasul de sub oras inseamna (si) cultura

  1. […] m-am plimbat pe la metrou. Cu scop precis de a ajunge la Universitate ?i a vedea bloggeri acustici. Concertele astea de pe peron au un farmec aparte (la fel ca ?i piesele de teatru, aduse de cei de […]

  2. Alexandra says:

    Woooow… ce voce are Sandra, bravo! (pe ea n-am mai auzit-o pâna acum) toti ati fost super faini 🙂 Felicitari!

  3. Make says:

    @Alexandra multumim frumos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *