aniversare turneu 15 ani bazez

Aniversare în forță

aniversare turneu 15 ani bazez

#MM15ani – pe ce mă bazez

21/02/2019 Comments (0) Noutati

Partenerii turneului aniversar

Partenerii sunt acei oameni fără de care nu m-aș putea niciodată apuca de proiecte semnificative. Oricât de mult pot eu să muncesc, oricât timp aș aloca, sunt momente în care am nevoie de ajutorul unor oameni ca să pot duce la bun sfârșit planurile. Pentru că turneul aniversar Marius Matache – 15 ani înseamnă nu doar 15 concerte în 15 orașe, ci și un material discografic (un VEP – very extended play, hihihi!). Plus, așa cum veți vedea foarte curând, și alte surprize pentru fanii înfocați (cine e în grupul de pe facebook – Marius Matache – concerte, muzici, întâmplări, a văzut deja o avanpremieră).

parteneriiJameson, brand din protofoliul Pernod-Ricard România, este sponsorul principal al turneului, sau, altfel spus, mi-am găsit partener de drum un whiskey bun. De altfel, dacă vă uitați în urmă, ei au susținut o serie de concerte din zona de rock alternativ, plus o gală simpatică la București, unde m-am distrat și eu un pic cu participanții (foto stânga) și de care v-am și povestit la momentul oportun. Le mulțumesc Simonei și lui Radu că au marșat la poveștile mele cu muzici, ajutându-mă să îmi sărbătoresc corespunzător cei 15 ani pe scenă. Pentru că motto-ul Jameson mi se potrivește perfect: Sine Metu!

Radio România Cultural înseamnă foarte mult pentru mine, a fost primul post de radio unde am colaborat, a fost inițierea mea în ceea ce reprezintă munca în radio. De asemenea, este unul din posturile de pe prima pagină a mașinii mele, pentru că au muzică bună și dacă la ALCHIMIE am avut RFI, în turneu și pe materialul ce urmează să apară partenerul este Radio România Cultural. Mulțumesc, Oanei Vasiliu, pentru mâna de ajutor și Adinei Dragomir pentru operativitate.

Aqua Carpatica sunt primii oameni care au crezut în proiectele mele și colaborarea cu ei nu are nevoie de nici o prezentare. Astfel că, așa cum le-am scris în primele momente de planuri de turneu, nici nu concepeam un proiect de pe care ei să lipsească. 

Kooperativa 2.0. sunt consultanții mei în ceea ce privește industria muzicală, sunt oamenii cu care mă sfătuiesc cum să abordez fiecare proiect, sunt oamenii care mă susțin cu promovarea de fiecare dată. Pe scurt, sunt prietenii mei, eu sunt CSR-ul lor cel mai frecvent, le place de mine, mie de ei, bem o bere când apucăm și de 10 ani încă ne suportăm. Și totul a început de la un documentar despre rugby. Friends will be friends, Chinezu, Vlad, Dana, Cristi Florea și toți ceilalți. Ui, ce vechitură de poză am găsit, bre, Chinezule, cu noi doi!

ForeverFolk este site-ul care, dupa aproape 11 ani, încă mai dă ora exactă în muzica folk românească, fie că le place unora sau nu. Echipa de șoc de altă dată e pe album din oficiu.

Radu Tudoroiu este omul responsabil cu fotografiile mele, omul cu care mă consult la afișe, la coperțile discurilor și tot așa. Vizualul meu este responsabilitatea sa, ne spargem capul, le întoarcem pe toate părțile, dar rezultatul a fost întotdeauna impecabil.

Ei sunt partenerii mei, echipa mea, trustul meu de presă, pe scurt, ei sunt prietenii care pun umărul la Marius Matache – 15 ani. De vineri, 1 martie, ne apucăm de treabă. Ne vedem la Petroșani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *