Cazane

Ce faceti de Let’s do it, Romania?

Cazane

3 proiecte in blogosfera

12/04/2012 Comments (0) Noutati

Pe unde cant dupa Sarbatori

Pe 27 aprilie ne vedem la Lehliu Gara – evident La Partid – daca prima oara majoritatea celor care au aflat unde merg sa cant m-au luat la misto, dupa prima experienta deja lucrurile va asigur ca vor sta cu totul altfel. Pentru ca acum stiu ca merg intr-un loc cu oameni speciali (click aici sa citesti cum a fost). Deci daca sunteti din Slobozia sau Calarasi, poate dati o fuga, zau ca nu e departe si zau ca ne vom da silinta sa merite efortul.

Ma intorc in Bucovina! Dap, ma intorc in locurile alea atat de dragi mie. Mai mult, imi indeplinesc un vis. Voi canta, pentru prima oara la Campulung Moldovenesc, unul din cele 2 orase din Bucovina unde nu am cantat pana acum (a mai ramas Radauti-ul – daca citeste cineva, sa imi faca o oferta). Vorba unui confrate, vineri, 4 mai, debutez la Campulung Moldovenesc, la Aquarius.

Despre Gura Humorului nu cred ca e cazul sa mai spun ceva. Nu puteam sa merg in zona si sa nu ma opresc si la Soriiiiiiiin Poclitaru. Poetul. Ca de, nu se cuvine sa nu ii fac paguba si lui. Acolo, de o afinata si o pizza, pe langa cei 1000 de euro pentru concert (nu stiu cat da altora, mie asa mi-a dat). Asa ca sambata, 5 mai, ne vedem la Pizzeria La Bomba, arhicunoscuta locatie a concertelor de folk din Gura Humorului sau cum imi place mie sa ii spun, “adevarata casa de cultura” a orasului.

As fi vrut sa cant si la Suceava, dar stiti cum e, eu imi doresc si un Ferrari rosu, ceea ce nu e suficient. Dar sper ca cei din Suceava care vor sa ma vada sa dea o fuga pana la Gura Humorului (am facut drumul de multe ori si nu e mare lucru). E posibil ca intre timp lista sa se mai suplimenteze un pic, astept ofertele ca sa zic asa.

Pana atunci insa, va urez Sarbatori linistite, fara probleme cu ficatul, pancreasul si alte piese de schimb datorita operatiunii MOV (Miel Ou Vin) si sa ne vedem cu bine la concerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *