decembrie

Decembrie cu concerte

setlist GreenTea

Setlist, cadouri și piesa nouă

08/12/2017 Comments (6) Noutati

Piese de ales

Dragilor, am două alegeri de făcut și am nevoie de sfatul vostru – e normal, voi sunteți fanii mei, e normal să vă consult. Una se referă la o piesă pe contul meu de YouTube, unde mă apropii de 800 de abonați și nici nu vă imaginați ce bucuros aș fi să se întâmple asta până la sfârșitul anului (vă puteți abona aici). Cea de a doua alegere are legătură cu seria de albume colective Folk din pana mea.

Alchimie pentru YouTube

Am promis că în luna decembrie postez pe contul meu de YouTube încă o piesă de pe albumul Alchimie, așa că a venit momentul să alegem împreună piesa pe care să o postez. Variantele pe care vi le propun sunt La un han, Ploaia și Dragostea e un tren. Evident, puteți vota și altă piesă de pe albumul Alchimie, dar eu pe una din cele trei aș merge.

Termenul-limită până la care puteți vota este 21 decembrie, ora 00.00 (cred că așa l-am setat!). Comentarii și sugestii sunt permise, normal.

De ales pentru Folk din pana mea vol. 3

Sorin pregătește sau plănuiește Folk din pana mea vol. 3 și nu știu ce piesă pe versurile sale să merg să înregistrez în studio. Așa că voi posta variantele aici, în variante video, și vă invit să vă dați cu presupusul pe care să merg să o înregistrez. Decizia finală o voi lua împreună cu Victor Panfilov, guru producției muzicale din gașca Alchimiștilor. Cele 6 piese posibile dintre care am de ales sunt 1. In Beijing 2. Arzi, focule! 3. Aripi deschise 4. Distanțe 5. Ninge-n Bucovina 6. Îmi place. Unele sunt mai vechi, altele relativ noi, dați-vă cu presupusul, știți că țin cont de părerea voastră. Și în caz că nu le știți pe fiecare sau ajunge articolul la oameni care nu îmi cunosc piesele, le-am adăugat mai jos, să puteți asculta.

6 Responses to Piese de ales

 1. Orice incepe cu han e demn de luat in seama! :)))

 2. Îmi place “Îmi place” 🙂

 3. Anca says:

  Arzi, focule!

 4. Bogdan says:

  Imi place

 5. Petre says:

  6. Îmi place

 6. Seby Craciun says:

  Aripi deschise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *