Amy MacDonald – “ratusca cea urata” ajunsa artist consacrat

Va invit la o dezbatere publica…cu mine

18/05/2011 Comments (1) Blog

Piratii din Caraibe – Pe ape si mai tulburi

La mintea mea cea extrem de mahm…matura, filmele de genul Piratii din Caraibe, Harry Potter, Lord of the rings sunt o mana cereasca si o incantare a spiritului. Adica indiferent de cate ori le-as vedea, ma uit de fiecare data cu o pasiune care unora le poate parea cel putin suspecta. Asta e, unii raman copii (in spirit) toata viata 🙂

Dupa ce sambata ne-am jucat si am rascolit Centrul Istoric dupa indicii si printese, ieri (n.a. 17 mai) am fost la avanpremiera partii numarul 4 a seriei Piratii din Caraibe, intitulata Pe ape si mai tulburi, la invitatia minunatilor oameni de la Rogalski-Grigoriu. Si nu a fost singura premiera, pentru ca pana la filmul de fata, subsemnatul nu vazuse nici un film 3D, astfel ca dupa 2 ore si jumatate de film am plecat foarte fericit spre casa. Recunosc ca am facut bine incepand vizionarile 3D cu acest film, mai ales pentru peisajele absolut dementiale de prin insule (apropos, stie cineva unde sunt filmate? ca mie mi-e lene sa googalesc dupa informatie), pentru corabii, pentru imaginile din Londra (one of my favourite cities). Domnul Johnny Depp este sarmant si plin de umor, Penelope Cruz (desi nu e in topul favoritelor mele) e sexoasa, pasionala si foarte implicata, Ian McShane este cel care il intruchipeaza pe Barba-Neagra (mult mai fioros si mai exotic decat personajul din Fantoma lui Barba-Neagra – evident, un film antic, mai cunoscut celor de varsta mea).

Asadar, faceti-va un pustiu de bine si mergeti sa vedeti Piratii din Caraibe – Pe ape si mai tulburi, iar daca e si 3D, cu atat mai bine.

Nu au lipsit de la film nici colegii de DreamTeam: Cristi si Vlad.

One Response to Piratii din Caraibe – Pe ape si mai tulburi

  1. CreativeOana says:

    Mergem si noi mâine, si dupa asa o prezentare, e clar ca nu ma întorc din drum 🙂 sa-nteleg ca a fost un film bun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *