Dansul e pasiunea lor

Cu lowcost la Milano

25/04/2013 Comments (4) Blog

Pizza, prieteni si Hotel Cismigiu

Am inceput sa cant intr-un cadru informal – Parcul Mare din Slobozia. Si multi ani, „publicul” meu a fost format din prieteni. Nu de putine ori ne strangeam la unul din noi acasa, iar unul din momentele cele mai asteptate ale serii era „recitalul”. Era vremea cand stateam si cantam ore in sir, nu atat frumos, dar mai ales tare, nu ne interesa perfectionismul muzical, dar cantam cu mare pasiune.

A trecut timpul, am urcat pe scene adevarate, concertele sunt tot mai dese si chiar daca prietenii continua sa vina la concertele mele, publicul e mult mai mare si mai divers. Din cand in cand, in cercuri restranse si la ocazii speciale, mai iau chitara in mana si cant apropiatilor – vreo piesa noua, ceva sa ne aducem aminte de „tinerete”. Si daca vorbim de tinerete, eram anul 2 de facultate cand am ascultat prima oara Vama Veche la niste colegi geografi la o petrecere de inceput de sesiune. Pe o caseta audio (tineretul nu a prins prea multe de-astea!) trasa dintr-o televiziune care azi nu mai exista aveau Armata, Nu am chef azi, Sf. Petru si…Hotel Cismigiu.

V-am confuzat? Imaginati-va o seara intre prieteni (foto dreapta – asa se vedea de pe fotoliul meu), intr-o camera de hotel, cu fete si Pizza si prieteniibaieti deopotriva, reuniti in jurul unei mese la povesti, chitara si…pizza la pachet. Stiu ca fetele se asteptau la o seara a fetelor, cu povesti cu pisici si filme siropoase (Dirty dancing?!). Asa ca sper sa nu se supere pe noi ca ne-am transformat in baietii care livreaza pizza si ne-am alaturat petrecerii.

Foarte rapid am aflat si motivul petrecerii de la gazdele noastre. Incepand cu luna aprilie PHD Romania (serviciul de livrare la domiciuliu al Pizza Hut) devine Pizza Hut Delivery, iar procesul de rebranding vine cu o multime de avantaje pentru cei care obisnuiesc sa comande pizza acasa si anume disponibilitatea blatului pan (care pana acum exista doar in restaurantele Pizza Hut), posibilitatea de plata prin POS (cand imi spunea un amic polonez in 2007 ca plateste si la piata cu cardul mi se parea science-fiction – iata ca se poate si la noi). De asemenea, noua platforma online www.pizzahutdelivery.ro este optimizata pentru mobil, asa ca pentru secolul 21, cand telefonul mobil nu mai e demult doar modul in care te verifica mama mai usor daca ai mancat si daca porti fular.

Pizza Hut PantasticPe domnul din poza alaturata in cheama Mr. Pantastic si este ambasadorul Pizza Hut Delivery (mie imi aduce aminte de personajul din Star Trek care purta niste ochelari asemanatori – oare cum il chema?). Si ca sa vedeti ca a fost o seara foarte relaxata si intre prieteni, o sa va spun ca s-a lasat cu Padurea cu alune, iar cine vine la mine la concert stie ca piesa asta nu se canta decat in momente-cheie.

Si ca sa nu le dezamagim foarte tare pe fete, am gasit si eu o strofa cu pisici: Nici prea mare dar nici mica, sta pitita o pisica, tremurand si ea de frica… Nu, nu la bis, pentru ca pentru bis aveam rezervata o piesa anume. Pentru ca ne aflam in Hotel Cismigiu, alaturi de prieteni, ne-am adus aminte de momentele studentiei cand rasuna caminul datorita vocilor noastre pe piesa cu acelasi nume a celor de la Vama Veche. Nu, n-am imbatranit asa tare.

P.S. Trebuie sa incercati desertul numite scortisorele, va spune unul care stie ce inseamna un desert bun. Detalii vizuale pe pagina de facebook

4 Responses to Pizza, prieteni si Hotel Cismigiu

  1. Mihai says:

    Geordi La Forge

  2. Make says:

    @Mihai merci 😀 de la o varsta, te imprietenesti cu neamtul ala :))

  3. […] ai vreun drum de făcut. Iar pentru o petrecere cu prieteni sosiţi pe nepusă masă, cu chitara la purtător, mi se pare de departe cea mai bună opţiune! Plus că poţi gusta de la fiecare câte o […]

  4. […] un alai format din bloggeri, cutii de pizza, Mr.Pantastic (o mascota cu personalitate), chitara lui Marius Matache, trompetica de pasari a lui Doru Panaitescu si tot […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *