Concerte de ianuarie

Muzică religioasă

16/01/2014 Comments (1) Noutati

Playlist și o veste bună

Am stabilit un playlist pentru concertul din Club Puzzle de pe 22 ianuarie. Nu încă și ordinea pieselor, dar măcar în parte cam astea vor fi, plus eventuale dorințe fierbinți ale fanilor, pe care, așa cum am învățat de la The Boss Springsteen, nu e frumos să le refuzi. Nu în ultimul rând, Cristi Mihai vă va cânta două piese singur. Iată playlist-ul:

 1. La piață
 2. Baladă pentru bormașină
 3. În Beijing
 4. Ninge-n Bucovina
 5. Dali
 6. Colind pentru prieteniPuzzle 22 ian web
 7. Fata din vis
 8. Fără cifra doi
 9. Dragostea e un tren
 10. Comfortably numb (Pink Floyd)
 11. Wish you were here (Pink Floyd)
 12. Hai să
 13. De dragul tău
 14. Ploaia
 15. Ultima ninsoare (doar-doar vine prima…)
 16. Crazy (Gnarls Barkley) – cu Daniela Ștefan
 17. I follow rivers (Likke Li) – cu Daniela Ștefan
 18. One of us (Joan Osbourne) – cu Daniela Ștefan
 19. Where do I being (Shirley Bassey) – cu Daniela Ștefan
 20. Stand by me (Ben E. King) – cu Daniela Ștefan

playlistVestea bună e că de azi, albumul HOINAR prin Piața Matache este disponibil online. Astfel, în urma unui parteneriat în 3 între ForeverFolk, Asociația F.A.I.R. și magazinul online HANORA, albumul este comercializat online la prețul de 25 de lei + costurile de transport. Nu mă aștept să cadă liniile telefonice de atâtea comenzi, dar pe de altă parte, vreau ca oricine din țara asta să aibă ocazia să își cumpere albumul și să îl poată asculta la el acasă, că doar de aceea l-am făcut. Găsiți mai multe albume acolo (3 deocamdată), iar pe viitor veți găsi și tricouri (de ex., cel cu Alchimia toamnei), autocolante, insigne, căni etc. Aveți mai multe posibilități de plată (OP, ramburs, card), vedeți și voi care vă avantajează.

One Response to Playlist și o veste bună

 1. […] una dintre vocile Acoustic Bloggers. Ce playlist v-a pregatit pentru acest concert, puteti vedea aici. Urmeaza apoi un concert pe 24 ianuarie, in Campulung Moldovenesc, la Restaurant Zimbru,  iar pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *