Puteri supranaturale

Alba Jazz 2013

19/04/2013 Comments (5) Blog

Plec la Parlamentul European

Poate va mai amintiti ca in 2011 am castigat concursul Blogger european organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Blogal Initiative. Iar premiul includea, pe langa tableta deja primita, o deplasare la una din institutiile europene. Si desi a trecut ceva vreme, din motive obiective insa, a venit momentul sa imi primesc rasplata. Astfel ca am placerea sa va anunt ca in perioada 13-16 mai 2013 voi vizita sediul Parlamentului European din Brussels.

Programul vizitei include mai multe activitati printre care intalniri cu sefii grupurilor parlamentare ale partidelor romanesti, in speta Theodor Stolojan (PDL), Catalin Ivan (PSD) si Norica Nicolai (PNL). De asemenea, ne vom intalni cu ziaristii romani acreditati la Brussels (Adevarul, Euractiv, RR Actualitati) si vom vizita facilitatile dedicate mass-media din cadrul Parlamentului European.

Si acum sa va explic de ce am nevoie si de ajutorul vostru. E simplu, vreau sa ma duc “blindat” cu intrebari pentru domnii si doamnele europarlamentari, care ne reprezinta pe noi toti. Deci, daca vreti sa ii interogati, sa ii trageti la raspundere, acum e momentul sa postati o intrebare pentru ei, iar eu voi actiona ca un purtator de cuvant al oricui vrea sa intrebe ceva.

Cele mai interesante 3 intrebari primesc din partea mea un suvenir de la Brussels (un magnet, o carte, un ceva). Termenul-limita de postare a intrebarilor este 7 mai.

Sursa foto

5 Responses to Plec la Parlamentul European

 1. Newdada says:

  Intrebari, ar fi multe si mai ales legate de sistemul educational, dar ei, saracii, nu au nicio vina pentru dezastrul din sitemul nostru educational. Eventual, mi-ar placea sa “furi” idei de redresare …

 2. Cand se va alinia si Romania la standardele europene in privinta persoanelor cu handicap? (ma refer aici la integrarea socio-profesionala, problemele economice, nerespectarea drepturilor acestora etc.) 🙂

 3. Raul Radulescu says:

  Salut.
  si sincere felicitari……
  Intrebarea ptr. parlamentarii europeni:
  Ce parere au de noul timbru de mediu, si daca acesta respecta normele
  europene ? Si mai ales, cand il vor anula?

 4. D-Petre says:

  Intreaba-i daca vor mai candida pentru un nou mandat si cat de multumiti sunt de activitatea din actualul mandat.

  P.S. Daca-l vezi pe Adrian Severin pe acolo poti sa-i dai din partea mea o coala A4 sa-si scrie demisia pentru ca a adus suficiente prejudicii de imagine Romaniei.

 5. […] a doua vizita internationala este la Brussels, la Parlamentul European. Despre ea v-am povestit in articolul acesta, in care va rugasem sa propuneti intrebari pentru liderii europarlamentarilor romani – […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *