Prima lansare

Lansare – un examen vital

08/01/2013 Comments (13) Noutati

Plecaciune, Medias!

In mai 2012, un grup de tineri sufletisti din Timisoara spuneau si scriau un banner cu Multumim, Medias! Le-am dat dreptate, si eu am multumit acestui oras de mai multe ori. Dupa seara de 3 ianuarie 2013, data primei lansari a albumului HOINAR prin Piata Matache, ma plec in fata mediesenilor.

plecaciuneDaca as crede in coincidente, as spune ca printr-o pura coincidenta, facand revelionul la Medias, am facut si lansarea. Pentru astfel de fapte de arme insa, e nevoie de mai mult de atat. In plus, vorbim de un oras de care m-am atasat iremediabil, unde intalnesc maini intinse de prieteni la tot pasul. Prieteni pe care i-am avut alaturi de mine la prima lansare si in fata carora imi scot palaria, in semn de multumire.

Le multumesc ca au umplut pana la refuz restaurantul Illusion (e un deliciu pentru un artist sa cante cu o sala plina), le multumesc ca au cumparat discul (daca as vinde cate 25 de discuri in fiecare oras in care voi concerta, nu mi-ar ajunge discurile scoase), le multumesc ca au cantat cu mine (priviti inceputul videoclipului de mai jos si va veti convinge), ca m-au incurajat, ca m-au sprijinit. Iar toate aceste multumiri se impletesc intr-o plecaciune respectuoasa, la sfarsitul celui de al 7-lea drum la Medias in mai putin de un an si jumatate. Succcesul acestei prime lansari imi da incredere ca acest album nu va ramane in cutiile in care le-am primit de la fabrica, ci va ajunge la cei pentru care a fost compus, oamenii care iubesc o muzica ce trebuie ascultata, in primul rand, cu sufletul.

In incheiere, va prezint un scurt reportaj realizat de NovaTV Medias. Alte informatii, fotografii si 2 piese din concert gasiti la Mircea pe blog (care a realizat si poza).

13 Responses to Plecaciune, Medias!

 1. […] Festivalul a fost completat de dou? momente artistice, în care am asistat la lansarea albumului lui Make (prima lansare oficial?, cum ar veni, deci a avut ?i, recunosc, am avut oare?ce emo?ii…) […]

 2. Este fantastic ce bine ne simtim cand ajungem in Medias. Chiar nu pot sa imi explic care e faza. Adica, ma rog, as putea. Dar unele lucruri e mai bine sa ramane in pahare aaaaaaa in amintire :))

 3. Make says:

  @Cristian eu vorbesc serios ca daca o tinem asa cu mersul acolo sa ne faca cetateni de onoare :))

 4. cri says:

  glossa.
  fost la fel de bine si la Alba, da-i drept ca are si Alba paharele, aaaa, cetatea ei :)))

 5. Make says:

  Alba, Medias, Sibiu, Blaj – e ceva in zona aia care imi place rau de tot. Oamenii 🙂

 6. Cât de mult am vrut sa ajung si eu la concert, dar nu aveam cu cine sa vin pâna în Medias..
  La Cluj când vii cu albumul? 🙂

 7. Felicitari pentru lansare si la cat mai multe!

 8. Make says:

  @Teodora Clujul nu e chiar langa Medias, deci e de inteles 🙂 Dar voi veni si la Cluj 🙂

 9. Make says:

  @Teodora multumesc, asta imi doresc si eu, sa ajung in cat mai multe locuri cu el 🙂

 10. Lea says:

  “Prieteni pentru colind “…si Mediasul te iubeste Make. “Mai hai !”

 11. Make says:

  Multumesc mult, Lea, abia astept sa gasesc iar motiv:)

 12. Dana says:

  Make, sunt intru totul de acord cu tine. Prima vizita acolo (datorita tie), m-a facut sa iubesc tot ceea ce inseamna Medias! Oamenii sunt extrem de prietenosi si civilizati, facandu-te astfel sa iti doresti sa ii revezi. Inca o data, FELICITARI !!!

 13. […] aici vine momentul în care m? enervez pe mine – c? puteam face mai mult. Am fost cu el la lansarea de la Media?, la lansarea de la Gura Humorului, o s? fiu la lansarea de la Bucure?ti, ?anse mari s? ajung la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *