Vreau sa fiu blogger oficial la Cluj Arena (I)

Romanie, tu stii ca unii au facut-o din nou?

26/09/2011 Comments (0) Blog

Pod de bere spre Dublin: To Arthur!

Cand faci un contract de inchiriere pe 9.000 de ani (nu e nici un zero in plus), poti spune ca esti cel mai mare optimist de pe Pamant si inca vreo 387 de planete adiacente. Iar cand contractul/afacerea pe care te bazezi este o bere, e clar ca stii ceva despre subiect.

Berea e un subiect popular. Ca de, la toti ne place 🙂 Ma rog, exista si exceptii, dar daca il intrebi pe Chinezu, oamenii care nu beau bere sunt dubiosi clar :-))). In 1759, un om, pe numele lui Arthur Guinness inchiria beraria St. James Gate pentru a produce una din componentele brandului de tara ale irlandei: berea Guinness. Ce insemna acum mai bine de 250 de ani 45 de lire nu stiu, dar e clar ca acum suma e practic zero, pentru una din cele mai importante atractii ale Dublin-ului.

Intr-o zi de septembrie ce aducea aminte mai mult de vara decat de toamna, la invitatia unor oameni despre care pot spune cu mana pe inima fara sa ma tem ca exagerez ca stiu sa organizeze evenimente cu buna dispozitie – Rogalski-Grigoriu (tineti minte treasure-hunt-ul cu Piratii din Caraibe, – ne-am intalnit sa ciocnim un pahar de Guinness (ok, mai multe :D) in cinstea lui Arthur Guinness.

Ca muzica live contribuie mai mereu la succesul unei petreceri ne-au demonstrat baietii si fata  de la Shannon Band, pe care n-ar fi rau sa ii ascultati macar o data cantand muzica irlandeza. Stiti voi, Whiskey in the jar, Finnegan’s wake etc. Iar faptul ca a 2-a zi avea loc Webstock-ul a prezentat 2 aspecte: unul pozitiv, ca am putut ciocni cu multi oameni de prin tara, veniti pentru relansarea Blogoree si pentru Webstock, dar si unul negativ, ca cei mai constiinciosi din noi nu au inchis barul, ci s-au retras cuminti la depou la momentul oportun.

Cheers, mates!

Sursa foto: www.mahmur.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *