Concert pe 14 februarie (cu tot cu playlist)

Premiile ForeverFolk 2011 dincolo de prima impresie

22/02/2012 Comments (8) Noutati

Poftiti la martisoare…muzicale

Am zis sa fac economie anul asta la martisoarele clasice si de 1 martie sa ofer domnisoarelor si doamnelor martisoare…muzicale. Da, pe 1 martie voi canta in Aida Pub (Calea Victoriei nr. 16-20, la intrarea in Pasajul Villacrosse si vis-a-vis de Politia Capitalei). Asadar, fiecare domnisoara sau doamna care vine la concert va putea sa scrie pe bilet o piesa (de preferat a mea, ca sa fim siguri ca o stiu) pe care eu o voi canta si i-o voi dedica (atentie, Padurea cu alune nu e piesa!!!).

Ce va fi nou fata de concertele obisnuite Marius Matache&FBI? Pai mai multe lucruri:

 • 1-2 piese noi (si la concertul din Garage Hall am avut piese noi si mai am in “arhiva”);
 • imnul DreamTeamRO complet (ce am cantat in vara, la Sighisoara, era doar o parte din el, intre timp, cu ajutorul lui Sorin Poclitaru l-am “completat”);
 • invitati-surpriza: vor fi surpriza pana cu 2-3 zile inainte de concert, dar sunt oameni care imi sunt foarte dragi si cu care nu cant des, drept pentru care mi-e tare dor de ei langa mine, pe scena.

Concertul e anuntat la 20:30, la 21:00 trecute fix ii dam drumul. Biletul – traditional deja: 15 lei si 10 lei pentru studenti. Muzici, cat cuprinde.

8 Responses to Poftiti la martisoare…muzicale

 1. dordzbor says:

  Eu cred ca o sa vin cu martisorul meu (Andrei) si poate ii dedicam lui o melodie pentru ca pe 1 e ziua lui 🙂

 2. Make says:

  @Dordzbor pentru Andrei dam un speciala, cu LMA, cu de-alea 😀

 3. dordzbor says:

  E si mai bine cu La multi ani.
  Ramane asa atunci, ne vedem la concert, ca de obicei. 🙂

 4. […] Numai ca e bine sa fii atent ce iti doresti ca s-ar putea indeplini. Am aflat ca Andra Muresanu scrie poezii (daca dati click pe numele ei, puteti accesa chiar volumul ei de poezii lansat anul trecut) si in plus a avut multe pasiuni pentru chitaristi (pacat ca nu sunt mai tanar, nu?). Am aflat, multumita Monicai Jitariuc, de Iv cel Naiv, care chiar daca nu pare (cel putin momentan) sursa de texte pentru piesele mele, e un loc cu poezie foarte activ. Andreei ii era dor de Ana Blandiana si voia Intoarcerea lui Arpagic, care insa are o metrica mai greu de pus pe muzica in 2 timpi si 3 miscari. De Valentina stiam mai demult ca scrie poezie, chiar incercam sa colaboram la o piesa. Sursa de inspiratie a serii a fost insa Oxana si poezia lui Arcadie Suceveanu, intitulata De dragul tau, care s-a si transformat in piesa si pe care cel mai probabil o voi canta la concertul din 1 martie. […]

 5. […] Marius Matache&Friends, Aida Pub, Bucure?ti detalii aici […]

 6. Cristi says:

  Iar vin si eu … cu sotia de data asta, ca doar este 1 martie.

 7. Make says:

  @Cristi deci, cantam ceva frumos pentru doamna 😀

 8. […] Am promis ca voi anunta cine sunt invitatii surpriza ai concertului de Martisor din Aida Pub. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *