Nadia Comaneci si un autograf de care sunt extrem...

Bilanț Olimpic Flacăra

Concurs pentru cine imi raspunde la o intrebare legata...

30/08/2012 Comments (0) Sport

Polo si copiii: Cupa Triumf 2012

Sper ca mi-am demonstrat atasamentul pentru acest sport acvatic prin participarea la Jocurile Olimpice cu arme si bagaje, cu steag si sotie, dar mai ales cu voce si inima. Pentru ca singura nationala calificata in sporturi de echipa chiar merita acest lucru.

Si daca ne place prezentul, este foarte important sa ne gandim si la viitor. Pentru ca e nevoie de sute si mii de copii care practica un sport pentru ca 10, 20, 30 sa ajunga profesionisti de top.

Iar o astfel de oportunitate este Cupa Triumf la polo pentru copii ce incepe astazi la Strandul Tineretului din Bucuresti (Str. Primo Nebiolo nr. 1) si se incheie maine, 31 august. Din pacate, este si singura competitie la acest nivel, ceea ce mi se pare totusi trist, pentru ca astfel de evenimente cresc combativitatea copiilor, nivelul lor de implicare, vazandu-i pe ceilalti sau cunoscand sportivi pe care ii admira.

Sunt opt echipe in competitie care vor juca in sistem campionat “fiecare cu fiecare”, deci vor fi 7 etape. Meciurile se disputa meciuri in sistem doua reprize de cate 8 minute (pentru cei mai putin familiarizati cu jocul de polo, seniorii joaca 4 reprize de cate 8 minute).

Evenimentul este organizat de CSS Triumf Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *