Remember: fotbalul si reciclarea

Poreclele jucatorilor de baschet din NBA

28/01/2012 Comments (2) Sport

Polo-ul ofera mult mai multe decat meritam

UPDATE 2: Cosmin Radu, capitanul echipei: Am primit multe mesaje de felicitare, din partea prietenilor, în general, care ne-au urmarit evolutiile pe internet. Ce sa facem, daca a fost prea scump ca sa aparem si la televizor! Mai e ceva de comentat?

UPDATE: Datorita victoriei impotriva Croatiei, Romania s-a calificat la Mondialele de la Barcelona din 2013. Aici aveti site-ul competitiei. In ultimul meci de la Europene, Romania a pierdut in ultimele secunde meciul impotriva Spaniei (detalii pe Sport Local).

Pentru Gazeta Sporturilor, e mai important ca am batut Turkmenistanul la fotbal intr-un meci amical decat ca nationala de polo a Romaniei a invins Croatia la “europenele” din Olanda. Pentru ca ieri la ora 23:00 nu exista nici o stire care sa anunte aceasta victorie pe site-ul GSP sau cel putin eu nu am gasit-o (n.a. articolul a aparut intr-un final la ora 02:00 a.m.). In schimb era prezentata in detaliu rasunatorul succes in amicalul cu Turkmenistanul, despre care sunt convins ca nu stiti mare lucru nici macar din punct de vedere geografic, cu atat mai putin fotbalistic.

La polo, Croatia e campioana europeana en-titre (titlu castigat in 2010 la Zagreb) si medaliata cu bronz la mondialele din China din 2011. Prin aceasta victorie dramatica (16-15 dupa prelungiri si lovituri de penalitate), Romania pastreaza sanse de a ajunge la Olimpiada de la Londra din vara acestui an, urmand sa mai joace un turneu preolimpic de calificare la Edmonton (Canada).

Despre polo am mai scris – cititi macar articolul acesta. Iar cand auziti pe cineva ca stramba din nas ca “Doar atat?”, ii puteti spune linistiti ca baietii aia minunati de la polo fac mai mult pentru Romania decat li se ofera si decat li se recunoaste. Nu de alta, dar ei nu prea lipsesc de pe la europene si mondiale, spre deosebire de cavalerii de Bamboo si Gaia de prin fotbal.

Cosmin, Andrei, Dragos si toti ceilalti: felicitari din toata inima!

 

 

2 Responses to Polo-ul ofera mult mai multe decat meritam

  1. Nebunia says:

    Chiar si fotbalul de divizia B va fi inca mult timp peste realizarile imense ale celorlalte sporturi, fie ca e vorba de rugby, polo sau chiar handbal. Romania este o forta de temut in sporturi nu chiar mediatizate si platite mult mai prost, insa fotbalul e sportul rege tocmai pentru ca e urmarit. Sunt un iubitor al fotbalului, insa mi se pare o prostie sa nu urmaresti si sa nu iti fie drag de o performanta a Romaniei sau a unui roman in alte sporturi, mai ales tinand cont ca la fotbal avem din ce in ce mai putin realizari internationale…

  2. Make says:

    @Dragos si eu sunt fan fotbal, ca de, nu poti alunga din suflet, dar cand gazeta titreaza “Ciuca batailor” la Europene despre poloisti, apoi cand inving si se califica la mondiale si pastreaza sanse pentru Olimpiada, ei scriu doar dupa ce imi povestesc in detaliu despre un pseudomeci al nationalei de fotbal, chiar ma deranjeaza. Dar, asta e presa, intai despre scandaluri si mondenitati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *