AlcoHelp: o solutie pentru oamenii cu probleme legate de...

Steagul Romaniei a plecat la Londra

30/07/2012 Comments (3) Blog

Portile de Fier dezvaluit unor prieteni

Explic deja pe acest blog cam de un an ca Portile de Fier nu inseamna locul pe langa care trece trenul ce vine de la Bucuresti si merge la Timisoara. Ci un pic mai mult: Cazanele Dunarii, Ciucarul Mare si Ciucarul Mic, zonele umede cuprinse intre Bazias si Coronini, pesterile Ponicova, Veterani sau Gaura cu Musca, specii ce pot fi gasite doar in aceasta zona (Testoasa lui Hermann, laleaua de Cazane), o diversitate etnica extrem de neobisnuita (romani, sarbi, rromi, cehi, maghiari) si o istorie bogata.

Am si postat numeroase fotografii in sprijinul acestui obiectiv si aici, si pe facebook, pentru ca e cliseu deja expresia ca “o poza face cat 1000 de cuvinte“. Am povestit si despre oamenii care lucreaza pentru ca natura sa isi poata continua ciclul ei firesc, macar in parte daca nu se poate in totalitate.

Iar daca vi se pare ca ce povestesc nu pare locul fezabil pentru o vacanta in grup sau un teambuilding, va informez ca infrastructura de turism este mai dezvoltata decat ati putea crede. Continental Portile de Fier s-a dovedit o solutie foarte buna pentru un grup relativ eterogen (eu, ca organizator, nu stiam cel putin o treime din participanti) si suficient de mare (20 de persoane). Am putut avea acces la net (deh, bloggeri!), sala suficient de mare sa putem face concert (si inca ce concert as zice eu! singurul motiv pentru care ne-am oprit la 01:30 a fost acela ca ne trezeam la 04:30 si mai aveam de facut si bagaje), piscina (pentru cine a apucat), am fost hraniti corespunzator si orice vi se mai pare necesar unor oameni care au venit sa umble si sa se distreze.

Si daca tot plecati mai multi, va recomand sa aruncati un ochi pe site-ul Aventuria si va asigur ca nu o sa va para rau. Veti cunoaste o echipa de profesionisti, inarmati cu multa rabdare, gata sa va invete cum se tine padela corect si sa verifice fiecare norma de siguranta de doua ori pentru ca totul sa mearga struna. Va dau un singur exemplu: toata lumea a navigat cu cate ceva pe masina, care 2-3 biciclete sau, in cazul meu, o canoe mare de parca plecam pe Amazon.

Speranta mea e ca dupa ce au vazut Cazanele de sus, de pe Ciucarul Mare (pe care eu o consider una din cele mai frumoase privelisti posibile) si dupa plimbarea cu barcile de la Orsova (cu intrat in Ponicova direct din Dunare), directorii nostri sa revina in Portile de Fier, fie pentru concedii, fie pentru un week-end de aventura. De asemenea, imi doresc ca cei care m-au vazut prima oara cantand sa treaca peste trauma provocata de concert si sa mai pofteasca si-alta data.

Multumiri din suflet si pentru oamenii de la Renault – Monica, Florin si Ionut – care au fost partenerii cu motor ai teambuildingului Bloggers INC. la Portile de Fier. Eu am mers cu un Megane Sport Tourer si a fost prima mea deplasare mai lunga cu o masina hidramata (am mai condus un Peugeot 407 si un VW Polo, dar pe distante scurte) si un motor Diesel 1,5 dCi. Si chiar daca romanii sunt putin obisnuiti cu astfel de masini, va pot spune ca se conduce cu mare usurinta, iar trecerea de la cutie manuala se face in 2 timpi si 3 miscari. Consumul a fost de 6,4 l/100 km, iar pentru o caracterizare completa va recomand, ca de obicei, Automarket.

Mai multe poze din acest teambuilding fantastic gasiti pe pagina mea de facebook.

3 Responses to Portile de Fier dezvaluit unor prieteni

  1. […] luat parte la un team building excep?ional, #BloggersInc, organizat de Chinezu, Vlad Dulea ?i Make, cu ajutorul minunat al oamenilor excep?ionali de la Aventuria.ro ?i Continental […]

  2. […] Matache – Chief of Field Operations (www.mariusmatache.ro) “Speranta mea e ca dupa ce au vazut Cazanele de sus, de pe Ciucarul Mare (pe care eu o […]

  3. […] împreună cu Continental Hotels şi despre care au scris minunat Nebuloasa, Cristina, Cristina, Make, Răzvan şi toţi ceilalţi care au […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *