Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (1)

Cu @DreamTeamRO #prinMediasulmeu (2): la SPA si Gaz Metan...

08/08/2011 Comments (4) Blog

Post-Medias, post-Sighisoara, post de multumiri

S-a terminat expeditia DreamTeamRO in Medias si Sighisoara. Deja primul articol de la fata locului a fost scris, al doilea va aparea probabil tot astazi si am de povestit cat pentru o luna intreaga. S-au intamplat atatea, care mai de care mai minunate, am cunoscut atati oameni interesanti.

Dar inainte de a va povesti despre tot ce s-a intamplat acolo, vreau sa multumesc celor ce au facut posibila aceasta experienta. Nu, nu voi multumi doar firmelor si hotelurilor ce au contribuit decisiv la cele 4 zile (desi o parte din ele apar si aici, pentru a intelege mai bine contextul), caci ei vor fi mentionati in articolele ce urmeaza. Voi multumi OAMENILOR.

Multumesc Feri Teglas, pentru a fi vazut potentialul unei campanii de o asemenea amploare, ce a presupus descoperirea a doua orase, un meci de fotbal vazut pe viu si de o tensiune incredibila (Gaz Metan – Mainz) si unul pe masura jucat de noi, o oaza de liniste cum e Ferma ecologica Trei Stejari, leneveala la SPA, o intalnire cu blogosfera medieseana, un concert de folk si cate si mai cate.

Multumesc Virgil Suciu, Teodora Iacob, grupul Motto, Anda Moldovan pentru contributia voastra decisiva la un concert de folk excelent intr-o locatie care cu greu mi-as fi imaginat-o propice pentru asa ceva, iar pentru asta si pentru muzica excelenta ascultata timp de 2 zile la Hotel BinderBubi Sighisoara le multumesc domnilor Florin Iacob, un om cu niste gusturi muzicale foarte….pe gustul meu 🙂 si domnului Jan Cismas.

Multumesc Mircea Hodarnau, Adrian Mladin, Mihai Negrea, Adrian MateiATE Dianthus Medias pentru intalnirea bilaterala dintre echipa de vis si blogosfera medieseana, dar si pentru meciul de fotbal soldat cu atati raniti in randul DreamTeamRO 🙂.

Multumesc, domnule Cristi Pustai pentru calificarea Gazului (repet, cu o contributie decisiva din partea noastra :D) si pentru a ne fi dat o lectie de mare angajament, cultural, folkistic si uman. Multumiri Dorin Stanciu, tobosarul cetatii Sighisoara, pentru un tur al cetatii greu de egalat in savoare a discursului tau si buna dispozitie a noastra.

Multumesc familiilor reunite DreamTeamRO care 4 zile au invadat la propriu si la figurat sudul Transilvaniei, cu furci, topoare, coase, copii, masini si tot ce aveau mai bun in dotare.

Multumesc prietenului Vlad Dulea pentru “una din cele mai impresionante experiente din existenta DreamTeamRO“.

4 Responses to Post-Medias, post-Sighisoara, post de multumiri

  1. multumesc, Make, pentru golurile marcate 😀 si pentru portia de ras din noaptea aceea pe holurile hotelului :))

  2. ANDREI says:

    La Piatra Neamt caci acolo locuiesc nu ai in plan sa vii?Unde gasesc sa cumpar cd uri cu melodiile tale minunate?

  3. make says:

    @Andrei – discul inca nu a aparut – din diverse cauze. Dar sper sa se intample cat de curand. La Piatra Neamt nu am cantat niciodata, dar mi-as dori sa ma cheme cineva sa o fac. Tinem legatura si sper sa remediem si prezenta la Piatra.

  4. […] Post-Medias, post-Sighisoara, post de multumiri […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *