Cânt (și) pentru ei

Playlistul din GreenTea

05/12/2013 Comments (2) Noutati

Poveste de iarnă

Am vrut să mai cânt o dată în București pe 2013. Întâi m-am gândit să fie în club, nu sunt genul să uite de unde a plecat (din Big Mamou, 8 aprilie 2004, anul viitor trebuie să fac ceva și pentru 10 ani de carieră). Dar au rămas destul de puține locuri de cântat în București care să mă cheme, unde am vrut nu era disponibil. Eram aproape să renunț, dar mi-am adus aminte de un loc tare frumos, pe numele lui Ceainăria GreenTea.

GreenTea 18 decDe ce Poveste de iarnă

E un vis mai vechi de-al meu, pe care l-am pus în practică doar o singură dată, dar oarecum superficial. Nu sunt gelos pe Ștefan Bănică, nu vreau să îi iau pâinea. Vreau o seară în care să cânt în special piese de iarnă (da, știu și piese de Hrușcă!), fie că sunt ale mele sau ale altora, să cânt doar piesele pe care am chef sau care îmi plac în mod special. Vreau o seară pentru prieteni, relaxată, prin care să mulțumesc celor care au fost alături de mine în acest an.

Cum va fi povestea de iarnă a acestui an?

Pentru că voi cânta singur și pentru că fără public eu nu aș exista, putem să ne jucăm toată seara. Doar că trebuie să fiți atenție la regulile jocului. E o seară pentru voi, de aceea, vă provoc să scrieți aici, în comentarii, ce piese vreți să cânt din repertoriul meu. Regula nr. 1 e simplă și opțională: omul și piesa – tu spui ce, eu o cânt, dacă ești prezent. Sunt maxim 40 de locuri la GreenTea, astfel că trebuie să ne organizăm corespunzător. Astfel, cei care vor să vină, sunt rugați să își facă rezervare până cel târziu duminică, 15 decembrie – aceasta a fost Regula 2. La GreenTea nu se fumează înăuntru, dar facem o pauză la un moment dat să ieșim la o țigară în curte – regula nr. 3.

Pretul biletelor este de 15 lei sau 30 lei cu album inclus.

2 Responses to Poveste de iarnă

  1. irina says:

    Si Hrusca? 🙂 Atunci sa fie “Un gand de iarna” sau “Ninge iar, iubito” 🙂

  2. […] concertul de miercuri din GreenTea v-am povestit aici. Legat de el, s-au plâns destui oameni că cele 35 de locuri din GreenTea s-au ocupat imediat (la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *