Sa facem un videoclip?

Povesti din turneu

19/08/2013 Comments (0) Noutati

Povesti cu un album HOINAR

Istorie album HOINAR 2

Umblând prin computer, am descoperit câteva poze pe care m-am gândit că ar fi frumos să vi le prezint, cu poveștile aferente, mai ales că au legătură cumva cu albumul HOINAR prin Piața Matache.

Poza cu mine pe fond sepia (foto dreapta) a fost folosita pe un material de prezentare trimis la mai multe case de discuri si institutii mass-media. Fundalul prezinta una din cele mai cunoscute imagini cu Piata Matache din Bucuresti, iar poza mea face parte din prima sesiune foto realizata pentru album, petrecuta undeva in vara lui 2007, pe o caldura crunta. Apoi, Radu (el e realizatorul tuturor celor 3 poze pe care vi le prezint) a facut minuni in a le imbina. Materialul a fost extrem de apreciat pe unde am mers cu el, rezultatele au fost insa nule.

Istorie album HOINAR 1Poza de sus, in camasa rosie, e realizata mai in zilele noastre, cand lucram la coperta albumului deja. Locatia e balconul studioului de atunci al lui Radu (Calea Calarasilor nr 57). Experimentam unghiuri, compozitii etc. Am ajuns curand la ideea finala a albumului, aceea a unei gherete “cu muzici”, dar decizia finala am luat-o dupa ce am mers in Herastrau si am realizat poza din stanga, intr-una din gheretele de la targul de Craciun. Continuarea cred ca am mai povestit-o, Radu a realizat la el in studio fatada gheretei, pentru a putea controla mai bine situatia.

HOINAR – AMR 8

Când am început promovarea albumului, mi-am propus, evident, niște obiective. Așa mi se pare mie corect să fac, muzica trebuie văzută și ca un business, altfel rămâne la nivel amator. Iar unul din obiective era să ajung cu albumul în 25 de orașe. Până acum am ajuns în 17 orașe (Mediaș, Gura Humorului, București, Iași, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Lugoj, Piatra Neamț, Suceava, Lehliu, Tecuci, Baia Mare, Sighetu Marmației, Calafat, iar duminică am fost la Arad).

Așadar, pentru ultimele 4 luni ale lui 2013 mai am nevoie de încă 8 orașe unde să duc albumul HOINAR prin Piața Matache. Discuții sau uși deschise aș avea la Ploiești, Alba Iulia, Hunedoara, Slobozia, Bacău, Sibiu, Călărași, Sighișoara și Brăila. Vom vedea câte din acestea se vor materializa, îmi doresc să apară și surprize plăcute cu invitații din orașe unde nu am ajuns și nici nu bănuiam că o voi face.

Și apropos de obiective: pagina mea de facebook a ajuns la 470 de fani. Dacă până în decembrie ajung la 500, eu mă voi declara mulțumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *