O, deontologie! Nu esti decat o vorba goala!

Leapsa olteneasca

19/04/2010 Comments (7) Blog

Pregatiti-va de Handbal!

Dupa ce v-am destainuit noua mea pasiune – rugby-ul – si intamplari legate de meciuri de rugby, iata ca revin la o alta iubire sportiva: HANDBAL. Cu antecedente in familie (tata – fost antrenor si arbitru de handbal), nu e de mirare ca atunci cand am ce sa vad, ma uit la handbal. Ba chiar prin 2007, cand Steaua a castigat Cupa Challenge la handbal masculin, am si vazut vreo 4-5 meciuri.

Dupa egalul Oltchimului din deplasarea de la Gyor, am urmarit cu sufletul la gura returul de la Valcea sunt greu de descris urletele la golurile Oltchim, injuraturile de la ratarile fetelor, golurile Gyor-ului (stiu, nu e foarte sportiv, da’ nu ma pot abtine :D) sau circul Anitei Gorbicz. Dar, totul e bine cand se termina cu bine, Oltchim e in finala. Care finala se va desfasura in sistem tur-retur pe 8/9 mai si 15/16 mai. In Romania, meciul se va desfasura la Bucuresti, in Sala Polivalenta, singura sala din Romania autorizata pentru o finala de Champions League (minim 3000 de locuri).

Pana atunci insa, Duminica 25.04.2010, 18:45, Steaua MFA Bcuresti joaca cu Fraikin BM. Granollers in Sala Polivalenta din Bucuresti prima mansa a semifinalei Cupei Cupelor la handbal masculin. Deja pe twitter circula un hashtag intitulat #handbaltweetmeet dar e posibil sa fie nevoie sa ne luam bilete in avans deci cei care vor sa mearga sa confirme si aici daca se poate printr-un comentariu.

Biletele pentru acest meci se pun in vanzare marti, 20 aprilie 2010, incepand cu ora 10.00 la casele de bilete de la Sala Polivalenta si la Stadionul Steaua.

Pentru finala Champions League, in care Oltchim va intalni pe Viborg, se asteapta tragerea la sorti ce are loc tot marti, 20 aprilie. Aici vor fi probleme cu biletele, telefoanele au inceput sa sune la sediul clubului valcean imediat dupa meci. Asa ca, fie va puneti in functiune relatiile, fie stati la cozi imediat ce se pun in vanzare biletele, fie il vedeti la TV.

7 Responses to Pregatiti-va de Handbal!

 1. Claudiu says:

  Eu merg Duminica la meciul Stelei de la Polivalenta 🙂

 2. Eu + 1 mergem la meci.

 3. Eu as vrea sa merg:) Oltchim e echipa orasului in care m-am nascut si ar fi pacat sa nu apuc sa le vad pe fete live in Finala Ligii.

 4. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta, Vlad Dulea, Sorina, Claudiu Ciobanu, alex_burlacu and others. alex_burlacu said: RT @chinezu: RT @VladDulea: #handbaltweetmeet RT @make2000: Pregatiti-va de Handbal! – http://bit.ly/dkv0og […]

 5. carmen says:

  La 60-150 Ron biletul….sala nu o sa fie plina 🙁 pacat, pentru fete!Hai Oltchim!

 6. make says:

  @Carmen – e totusi finala de Champions League. Am senzatia ca 60 de lei a fost biletul la Valcea la semifinala. Eu cred ca va fi lume, chiar la 150 lei biletul.

 7. […] Pregatiti-va de Handbal! : Pagina personala Marius Matache […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *