Braila

Braila culturala

VUNK

01/10/2013 Comments (0) Blog

Premiu la Webstock

Da, am luat un premiul la Webstock 2013 si sunt mandru de asta. Proiectul Acoustic Bloggers, unul din cele mai dragi proiecte din online in care am fost implicat (mai ales pentru ca e vorba de muzica, dar si pentru ca e vorba de a face fapte bune, de a face oameni sa zambeasca) a castigat premiul II la editia din acest an a Webstock, sectiunea Bloggers Projects. Multumim juriului pentru premiu, e o recunoastere a muncii noastre.

diploma webstockImi place sa cred ca proiectul Acoustic Bloggers a schimbat lucruri in bine. Uneori mai mult, alteori mai putin. Oamenii care s-au implicat au venit cu sufletul deschis si fara pretentii pentru a schimba ceva. Nu le-a fost usor sa lucreze cu mine (sunt destul de dificil la repetitii), dar au continuat sa vina pentru ca nu veneau pentru mine, ci pentru Marian, Stefanut sau Vladut. Au trebuit sa renunte la timpul de blogging si/sau de la job pentru a veni sa repetam, si-au chemat prietenii, au scris pe blogurile lor despre concertele noastre.

Iar pentru asta le multumesc din toata inima si sper ca in viitor sa avem resursele sa continuam proiectul. Pentru noi si pentru cei care au nevoie de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *