nepotrivite Gura Humorului targ

Nepotrivite

Cu Mercedes în turneu

31/10/2016 Comments (0) Blog

Premiu la Webstock și emisiune la TVH

Premiu Webstock 2016

Credit foto: Silviu Pal

Un premiu e un premiu, indiferent cât ne dăm după cireș, rămânem modești și alte cele. Așa că e normal să fiu mândru că, îmăpreună cu prietenii de la Bitdefender, am luat premiul II în categoria Blogger’s Projects cu Trubadur pe Drumul CetățilorE un semn bun, înseamnă că am făcut o treabă faină și din punctul altora de vedere (că din al meu sunt în al 9-lea cer, doar mi-am îndeplinit un vis).

Kooperativa 2.0. și-a adjudecat două premii II în această categorie, pentru că prietenul Claudiu Ciobanu a luat și el o bucată din podium cu #MașinaDeFamilie. Felicitări și lui Mariciu pentru premiul I, muncește foarte mult pentru vlog-ul său zilnic, iar cea mai bună dovadă că premiul e meritat a fost reacția sălii, care a izbucnit în urale la anunțarea lui.

webstock-2016-2Sesiunea de “Motivaționale” a fost, ca de obicei, fantastică, cu Howard Dell, Paula Herlo, Marian Godină, Alexandru Tomescu și Sorin Onișor ca invitați. Dacă pentru ultimii doi nu a fost nici o surpriză, fiind fanul lor declarat de ceva vreme, dacă de Howard am scris acum ceva vreme, Paula Herlo a fost un izvor de emoție pentru mine, iar Marian Godină modelul de polițist ideal, corect, cu bun simț și hotărât să aplice litera și spiritul legii.

În rest, revederi numeroase sau întâlniri în premieră, povești la cafea, plimbat prin cetatea virtuală a Webstock realizată de Bitdefender tot ca parte din aplicația Drumul Cetăților, plus câteva idei dobândite din secțiuni. Pentru că acestea sunt motivele pentru care un om activ în online merită să meargă la Webstock: networking și idei. OK, și înghețată (foto stânga, cu Radu), dar asta e altă discuție.

Mai multe informații despre cum a fost la Webstock găsiți în fragmentul de emisiune Kooperativa de la TVH, disponibil mai jos.

Stai, derulează un pic înapoi: ce emisiune? Am uitat să vă spun până acum, dar în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, gașca de la Kooperativa 2.0. are emisiune la TVH. Timp de o oră puteți vedea imagini cu ce ni se întâmplă – fie fragmente de pe Canapeaua Artiștilor, fie scurte prezentări ale celor mai noi filme lansate în cinematografele din România, evenimente la care participăm.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *