De ce sustin campania pentru Serban Ionescu

Un festival, o sarbatoare a bunului gust, doi parteneri

18/05/2012 Comments (0) Blog

Prima mea noapte

Daca titlul v-a pus pe jar si a dat nastere la supozitii, va dezamagesc spunand ca e doar prima mea “noapte a agentiilor” la care am participat marti, 15 mai 2012. Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, Noaptea Agentiilor e un fel de “ziua portilor deschise” a agentiilor de publicitate, PR si alte cele.

Spre dezamagirea unor carcotasi, nu am facut turul agentiilor (nici nu cred ca ar fi fost posibil, dat fiind numarul mare de agentii implicate – 25 si timpul relativ scurt – 20.00 – 02.00, desi in mare parte, agentiile au inchis pe la 00.00). Ba chiar am fost foarte “statornici”, vizitand doar 2 agentii si anume GolinHarris si ThePractice.

Cu GolinHarris e mai complicat, pentru ca, de fapt, vorbim de grupul Lowe, care include: Lowe & Partners (creatie), Initiative (media), HyperActive (digital), GolinHarris (PR), Brand Connection (media), Lowe Medic One (comunicare medicala) si Mobile Works (mobile marketing). Adica ce sa mai, o intreaga familie. Luati cu limunzina si lasati la intrarea in cartierul general al grupului, am fost preluati la intrare de niste domnisoare catarate pe niste cuburi care dansau de zor (apropos, la plecare, fetele i-au facut o oferta celui mai sexy dintre noi, evident e vorba de Stefan – cred ca aveau nevoie de un mascul feroce in trupa!).

Muzica live – foarte interesanta – trupa Dinti de Lana (click aici pentru un clip cu o piesa a lor), coada la cocktailuri (deh, multe doamne si domnisoare), asa ca noi cei din DreamTeam ne-am refugiat la dozatorul de bere, asezat la fel de strategic precum partida Dinamo – Ceahlaul. Apoi a urmat vizita in birourile GolinHarris unde s-au intamplat multe, dar what happens in Vegas stays in Vegas, sper doar ca nu am stricat nimic ce nu poate fi reparat. Vom afla asta anul viitor, daca ne mai invita sau nu la eveniment. Mi-a placut in special “camera de comanda” unde tronau niste monitoare uriase pe care se monitoriza social media – clar nu poti spune nimic fara sa stie ei!.

Dupa ce ne-am luat ramas bun de la primele noastre gazde, cu ajutorul lui Vlad si al legendarei sale masini, aka twittmobilul, am plecat la fetele de la ThePractice. Evident, si aici era de fapt o petrecere in tot blocul ca sa zic asa. Da’ noi ne-am dus glont la ultimul etaj, in proaspata noua locatie de munca a “batalionului de fete” de la The Practice. Si aici am gasit petrecerea in toi, iar bere, dar si varianta bio – portocale, multe portocale. Pentru ca cele doua culori ale evenimentului (poate si al sediului in ansamblu) sunt verde si portocaliu (norocul meu ca discul cu “Folk din pana mea!”, lasat cadou, are scris portocaliu pe el).

Cum Vica era suparata ca a cumparat portocale si nimeni nu consuma, m-am asezat temeinic langa ele si am reusit sa inving vreo 4 si pot spune ca merg bine cu Grolsch. Mai complicat a fost ca trebuia sa las berea din mana pentru a curata portocalele, dar intr-un final am reusit. Si cum batea de miezul noptii, ne-am luat de manute si am declarat incheiata vizita de lucru.

Dincolo de glume si buna dispozitie, chiar a fost o seara agreabila, pentru care multumim din suflet celor doua gazde pentru a ne fi introdus, intr-un mod cu totul si cu totul informal, in atmosfera activitatii lor. Care evident nu presupune consum de bere, da’ mi-a placut cum suna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *