Smartgifts Bucuresti vine la Cluj sa joace fotbal

Gata cu fotbalul

15/10/2011 Comments (1) Sport

Prima zi de “fotbal a la Cluj”

V-am povestit ca venim sa jucam fotbal la Cluj. Iar sortii ne-au harazit o grupa cu ambele echipe din Cluj: Mediatic si Wet Dream Team. Va dati seama: presiunea publicului, oamenii jucau acasa, aveau obligatii morale, erau si campionii en-titre dupa cupa de la Brasov. Si asta s-a vazut in teren: meciuri incrancenate, ambitie, daruire pe teren, voci ridicate, proteste.

Dupa prima zi, avem 2 victorii (ambele cu 1-0) si 2 egaluri (ambele 1-1) si ne-am clasat pe primul loc in grupa. Dar mai mult decat locul ma bucura ca am fost O ECHIPA si spun asta pentru ca golurile noastre in ambele victorii au fost inscrise de oameni intrati din postura de rezerve, Bogdan si Vlad. De altfel, toti din echipa am contribuit la cele 4 rezultate, astfel ca imi permit sa ii prezint din nou pe colegii mei:

6. Iulian Machi
9. Vlad Dulea
10. Andrei Bicky
12. Adi Zabava
13. Bogdan Dascalescu
19. Bogdan Marin
30. Lucian Marin
77. Marius Matache

Multumim SmartGifts, sponsorul nostru, multumiri si sponsorilor competitiei CanyonDanone – Activia (cum spunea Chinezu, s-a baut mai mult Activia decat bere), Banca TransilvaniaEtarget,Zorile StoreL.A. Fuel RO si GSP pentru sprijinul acordat unei competitii pentru oamenii din online care vor sa se manifeste si offline.

Evident, felicitari si echipei SportMeet, pentru munca lor organizatorica. Si, ne vedem maine la semifinale!

Foto: Mahmur.Info

One Response to Prima zi de “fotbal a la Cluj”

  1. […] DanielRus Marius Matache […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *